Ayağının üstünden araba geçmiş olan var mı?

pureloves00

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2014
79
10
38
Ankara
Bunu yaşayan oldu mu? Oldum olası merak etmişimdir eğer yaşadıyanız nasıl gerçekleştiğini ve ayakkabı vs detayları verirseniz mutlu olurum ve geçmiş olsun dileklerimi ileteyim

Bunu yaşayan oldu mu? Oldum olası merak etmişimdir eğer yaşadıyanız nasıl gerçekleştiğini ve ayakkabı vs detayları verirseniz mutlu olurum ve geçmiş olsun dileklerimi ileteyim
Bennnnnn benim başımdan geçti 16 yaşındaydım annemle çarşıda yürüyorum arabalar bizim vizir arkama bakıyorum annem geliyomu diye tam kafamı çevirdim arabaya carptim ve resmen sağ ayağımın üstünden geçti araba az ilerde durdu ben tabi o sıcaklıklar hissetmedim ama geçince öyle ağrı yapiyo ki anlatamam arabada 5 geç vardı yardım edelim hastaneye götüremiyoruz falan dedi ama bz kabul etmedik yani demek tek ben değilmişim araba ayağımın üstünden geçen valla aslında arabamı bana çarptı benmi arabaya orasını hala çözemedim

ayakkabın neydi? geçmiş olsun

Ayol ben ayağımı üstünden araba geçti diyom sen ayakkabı neydi diyon allah iyiliğini versin ayakkabim babetti
değerinden ötürü değil sağlam mı değil mi diye şey ettiydim de pek korumayacak bi tipmiş parmakları falan ezdi değil mi topuk değil

günlük hayattaki bir hisse benziyor mu?
Dusuneyim. Aslında benzemiyor. Ben birde şok olmustum. Kalakaldim. Şok geçince ağrı hissediyorsun ama baskı gibi böyle nasıl diyim. Biri tüm ağırlığıyla ayağının üstüne basarya böyle baskı veya daha cok yanma gibi olurya oyle iste. Söyle birine ayağına bassın tövbe tövbe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…