Arkadaşlar yeni almış olduğum ayakkabılar giydiğimde gayet iyi idi ama sonra serçe parmağımı çok sıkmaya başladı önerileri olan varmı acaba aldığım yerde buhara tutmuşlardı çok rahat olmuştu ama şimdi yine sıkıyor
Eğer ayakkabının önü açıksa bi bezi ıslat sık suyunu iyicene koy önüne arkasınıda elinle egzersiz yaptırır gibi ileri geri sık :) eğer ayakkabı kapalıysa yine bezi nemlendir tamamen koy içine 1 gün beklet önü açıksa onuda 1 gün beklet büyür :))
ben denedm ama direk buzluğa atıp değil,buzdolabı poşetne biraz su koyup ayakkabının içine yerleştirdim,sonrasında buzluğa koydum su donunca cıkarttım gerçekten farkediyor
ben denedm ama direk buzluğa atıp değil,buzdolabı poşetne biraz su koyup ayakkabının içine yerleştirdim,sonrasında buzluğa koydum su donunca cıkarttım gerçekten farkediyor
bu su koyma işinı cok duydum yada benzinli bezle silinmeli diye .. ama torbaya su koyup buzluğa koyunca ve suda donunda otomatık olarak kalıp işi görüyor ama ayakkabıyıda posete koyalımkı soğuktan etkılenmesın :)
Bende buna çare arıyordum bulamadım kaldırdım attım ayakkabıyı
Geçen bir arkadaş vernelli suya koy beklet sonra çıkar kurut dedi
İlk sorunlu ayakkabıda denicem
Arkadaşlar yeni almış olduğum ayakkabılar giydiğimde gayet iyi idi ama sonra serçe parmağımı çok sıkmaya başladı önerileri olan varmı acaba aldığım yerde buhara tutmuşlardı çok rahat olmuştu ama şimdi yine sıkıyor