• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayağımızı sıkan ayakkabılar için çare lütfen

rainxxx

Guru
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2008
166
0
316
Arkadaşlar yeni almış olduğum ayakkabılar giydiğimde gayet iyi idi ama sonra serçe parmağımı çok sıkmaya başladı önerileri olan varmı acaba aldığım yerde buhara tutmuşlardı çok rahat olmuştu ama şimdi yine sıkıyor :14:

canım bi ayakkabıcıya git içine kalıp koydur, büyür ayakkabı.

p.s. mesaj 2008'de yazılmış yeni gördüm ben :), tabi bu zamana bissürü ayakkabı eskitmişsindir neyse bi'daha sıkarsa aklında bulunur :9:

Son düzenleme:
canım bi ayakkabıcıya git içine kalıp koydur, büyür ayakkabı.

p.s. mesaj 2008'de yazılmış yeni gördüm ben :), tabi bu zamana bissürü ayakkabı eskitmişsindir neyse bi'daha sıkarsa aklında bulunur :9:

2008 yazan yer üye olduğu yıl değil mi?:26:

Son düzenleme:
Eğer ayakkabının önü açıksa bi bezi ıslat sık suyunu iyicene koy önüne arkasınıda elinle egzersiz yaptırır gibi ileri geri sık :) eğer ayakkabı kapalıysa yine bezi nemlendir tamamen koy içine 1 gün beklet önü açıksa onuda 1 gün beklet büyür :))

buzluğa at beklet diyenler var, deneyen oldu mu arkadaşlar?

ben denedm ama direk buzluğa atıp değil,buzdolabı poşetne biraz su koyup ayakkabının içine yerleştirdim,sonrasında buzluğa koydum su donunca cıkarttım gerçekten farkediyor

ben denedm ama direk buzluğa atıp değil,buzdolabı poşetne biraz su koyup ayakkabının içine yerleştirdim,sonrasında buzluğa koydum su donunca cıkarttım gerçekten farkediyor
bu su koyma işinı cok duydum yada benzinli bezle silinmeli diye .. ama torbaya su koyup buzluğa koyunca ve suda donunda otomatık olarak kalıp işi görüyor ama ayakkabıyıda posete koyalımkı soğuktan etkılenmesın :)

Kizlar bnmde burnu acik ayakkabim war lakin parmaklarimi cok acitio su topluo agri yapio neden anlamadim topugu cok yuksekde değil

samsung Galaxy s3mini

Bende buna çare arıyordum bulamadım kaldırdım attım ayakkabıyı
Geçen bir arkadaş vernelli suya koy beklet sonra çıkar kurut dedi
İlk sorunlu ayakkabıda denicem

Yorumlara bakılırsa biz kadınların halledemeyeceği şey yok :9 buzluk olayını deniycem umarım ayakkabılarım bozulmaz :)

Arkadaşlar yeni almış olduğum ayakkabılar giydiğimde gayet iyi idi ama sonra serçe parmağımı çok sıkmaya başladı önerileri olan varmı acaba aldığım yerde buhara tutmuşlardı çok rahat olmuştu ama şimdi yine sıkıyor :KK14:
kalıba koysunlar arkasından vuruyorsada birtane bezi ayakkabının arkasına koy çekiçle vur yumuşuyo

Back