Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayağımızı sıkan ayakkabılar için çare lütfen
- Konu Sahibi rainxxx
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?canım bi ayakkabıcıya git içine kalıp koydur, büyür ayakkabı.
p.s. mesaj 2008'de yazılmış yeni gördüm ben :), tabi bu zamana bissürü ayakkabı eskitmişsindir neyse bi'daha sıkarsa aklında bulunur
2008 yazan yer üye olduğu yıl değil mi?:26:
Son düzenleme:
2008 yazan yer üye olduğu yıl değil mi?:26:
evet tatlım haklısın, yeni yeni öğreniyorum işte şimdi farkettim.
evet tatlım haklısın, yeni yeni öğreniyorum işte şimdi farkettim.
Olsun canım aramıza hoşgeldin :)
- 23 Nisan 2012
- 280
- 48
- 123
- 9 Şubat 2014
- 6.345
- 5.659
- 198
buzluğa at beklet diyenler var, deneyen oldu mu arkadaşlar?
ben denedm ama direk buzluğa atıp değil,buzdolabı poşetne biraz su koyup ayakkabının içine yerleştirdim,sonrasında buzluğa koydum su donunca cıkarttım gerçekten farkediyor
- 22 Mayıs 2007
- 939
- 153
- 658
- 43
bu su koyma işinı cok duydum yada benzinli bezle silinmeli diye .. ama torbaya su koyup buzluğa koyunca ve suda donunda otomatık olarak kalıp işi görüyor ama ayakkabıyıda posete koyalımkı soğuktan etkılenmesın :)ben denedm ama direk buzluğa atıp değil,buzdolabı poşetne biraz su koyup ayakkabının içine yerleştirdim,sonrasında buzluğa koydum su donunca cıkarttım gerçekten farkediyor
- 7 Mayıs 2011
- 489
- 95
- 73
- 6 Eylül 2014
- 109
- 25
- 33
- 34
kalıba koysunlar arkasından vuruyorsada birtane bezi ayakkabının arkasına koy çekiçle vur yumuşuyoArkadaşlar yeni almış olduğum ayakkabılar giydiğimde gayet iyi idi ama sonra serçe parmağımı çok sıkmaya başladı önerileri olan varmı acaba aldığım yerde buhara tutmuşlardı çok rahat olmuştu ama şimdi yine sıkıyor