- 7 Nisan 2017
- 1.034
- 1.809
- 48
- 36
- Konu Sahibi Olakimefta
-
Bende acaba oyle bisey mi oldu diye korkuyorumAyağın yara bere olduğu sürece o ayakkabıyı giyip zorlandım diyorsun belki de istemsizce sanki ayağın ağrıyormuşçasına o yürümeye mi alıştın bilmeden öyle yürüyorsundur belki
Tetkik ister buyuk ihtimal rontgen falan. Zaten cikar sonuçlarda varsa bi gariplik.Bende doktora gidersem ne diyecegimi bilemedim bu durumu mu anlatmam lazim acaba hic bilemedim sonradan yuruyusu etkileyecdk bir hastalik falan oluyor mu acaba
Ayna karşısına geç ve yürüyüşünü kontrol et. Yürüme bozukluğunda olabilir illa ayağın kısa , aksak gibi şeyler olacak değil. Doktora gitmelisin.
Amca oyle soyleyince biraz daha hizli yurudum yuruyebiliyodum aksaklik olsa yururken zorlardi diye dusundumAyna karşısına geç ve yürüyüşünü kontrol et. Yürüme bozukluğunda olabilir illa ayağın kısa , aksak gibi şeyler olacak değil. Doktora gitmelisin.
Teşekkür ederim 2 gün fena koydu :)))konuyla alakasız olacak kusura bakmayın ama hos geldınnn cıleklısakızgecen gunku ban sonrası yenıden bulusmak ne hos
Yürüyüş bozukluğu olabilir. Bir aralar bende efe gibi yürürdumAmca oyle soyleyince biraz daha hizli yurudum yuruyebiliyodum aksaklik olsa yururken zorlardi diye dusundum
Hani ayagimdaki ayakkabi vuruyir olsa ondan diye dusunucem ama anlamadim bende
Bende kotu bisey soyleyecek diye korktum amaliyatlik falan bi durum olur mu diye tedirgin oldumTetkik ister buyuk ihtimal rontgen falan. Zaten cikar sonuçlarda varsa bi gariplik.
Ben yuruyusten diye tahmin ediyorum yoksa da bir sey için rahatlarBende kotu bisey soyleyecek diye korktum amaliyatlik falan bi durum olur mu diye tedirgin oldum
Genelde kalca cikiginda yuruyuste sikinti oluyomus ama genekde oda bebeklikten cocukluktan anlasiliyormus hayatimda ilk defa biri bana biyke bisey dedi
Ben nasil duzeltebilirim insallah yuruyusle alakalidir valla odum koptuYürüyüş bozukluğu olabilir. Bir aralar bende efe gibi yürürdumzorla düzelttim kendimi herkes belinde sorun mu var derdi geçti gitti şükür
Doktora git kendin fark etmiş olsan düzeltme yoluna giderdn demekki farkında değilsin. Ortopedi bölümüne gidebilirsin.Ben nasil duzeltebilirim insallah yuruyusle alakalidir valla odum koptu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?