Ayağımda Aksaklık Olup Olmadığını Nasıl Fark Edebilirim

Olakimefta

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2017
1.034
1.809
48
36
Merhaba hanimlar bi sorunum var ama ne oldugunu acikcasi bende bilmiyorum

Gecenlerde sinava girdim girdigim okulun basamaklari cok yuksekti bayada bi çikmak zorunda kaldim arkamdanda bi genc geliyordu basamaklar cok yorucuydu arkamdan gelen cocuk off pufladi cikincaya kadar bende basamaklar kalin com yukaek ondan yorucu oluyor dedim cocukta gercekten oyle size daha zor olmustur dedi

Bende anlamadim neden bana daha zor olsun dedim etek giymistim acaba ondan mi diye dusundum

Kem kum edip ayaginizin durumundan dolayi dedi bende nolmus ki ayagima aksiyodunuz falan gibisinden biseyler agzinda geveledi net biseyde demedi yooo ayagimda bi sıkintı yok cok sukur dedim gayet saglam dedim guldum oda guldu mahcup oldu gibi falan neyse gulduk kapaytik bitti

Bugunde carsida yururken arkadan bi amca biseyler dedi anlamadim dondum yasli bi amcaydi konustugu cok iyi anlasilmiyordu ama anladigim kadarini soyleyeyim

Amca dediki seninde ayagin benimki gibi kotu herhalde sag adimini zor atiyorsun falan gibi biseyler dedi sonra benimde ayagim kotuydu zeytinyagiyla limon surdum iyi geldi sende yap falan dedi

Tabi bende durum bu tamam falan deyip ilerledim ama simdiye kadar ayagimda bisey oldugunu fark etmedim cevremden kimsede boyle bisey demedi

Cocuklugumdan beri genelde ayakkabilarla basim dertte hep ayakkabilar sorunluydu

Gecen yil bi ayakkabi aldim cok sıkintılıydı baya eziyet cektim o ayakkabidan ama yenisini alma gibi bi sansim yoktu uzunca bi syre giydim ayagimi yara bere yapti o zamanlar baya zor yuruyodum

Acaba ayakkabi ayagima bisey mi yapti benim yuruyusumu mu degistirdi simdi benim bu durundan dolayi doktora gitmem gerekir mi hadi gittim ne diyicem yada bi sorun olup olmadigini nasil anlarim ben

Amca oyle soyleyince cok duygulandim kendimi kotu hissettim

Acaba fikri olan var mi bu konuda yada benzer durumu yasayipta duzelen

İnsan ayağının aksayıp aksamadığını anlar bence

Yürürken bir bak, ya da sen yürürken bir tanıdığın, arkadaşın vs kontrol etsin bakalım

Ayna karşısına geç ve yürüyüşünü kontrol et. Yürüme bozukluğunda olabilir illa ayağın kısa , aksak gibi şeyler olacak değil. Doktora gitmelisin.

Ayağın yara bere olduğu sürece o ayakkabıyı giyip zorlandım diyorsun belki de istemsizce sanki ayağın ağrıyormuşçasına o yürümeye mi alıştın bilmeden öyle yürüyorsundur belki

Bende doktora gidersem ne diyecegimi bilemedim bu durumu mu anlatmam lazim acaba hic bilemedim sonradan yuruyusu etkileyecdk bir hastalik falan oluyor mu acaba

Ayağın yara bere olduğu sürece o ayakkabıyı giyip zorlandım diyorsun belki de istemsizce sanki ayağın ağrıyormuşçasına o yürümeye mi alıştın bilmeden öyle yürüyorsundur belki
Bende acaba oyle bisey mi oldu diye korkuyorum

Cunku simdiki ayakkabim cok iyi birsey degil ama vurma yaralama falan yok yani rahat gibiyim cizmeye calisiyorum

Ayna karşısına geç ve yürüyüşünü kontrol et. Yürüme bozukluğunda olabilir illa ayağın kısa , aksak gibi şeyler olacak değil. Doktora gitmelisin.
Amca oyle soyleyince biraz daha hizli yurudum yuruyebiliyodum aksaklik olsa yururken zorlardi diye dusundum

Hani ayagimdaki ayakkabi vuruyir olsa ondan diye dusunucem ama anlamadim bende

Koşmayı deneyin. Rahat koşuyorsanız, bir sorun yoktur sanki.

Ama yara bere içinde kalarak da olsa bir ayakkabıyı giymenize üzüldüm; keşke aynı yere götürüp farklı modelle değiştirmeyi talep etseydiniz.

Amca oyle soyleyince biraz daha hizli yurudum yuruyebiliyodum aksaklik olsa yururken zorlardi diye dusundum

Hani ayagimdaki ayakkabi vuruyir olsa ondan diye dusunucem ama anlamadim bende
Yürüyüş bozukluğu olabilir. Bir aralar bende efe gibi yürürdum zorla düzelttim kendimi herkes belinde sorun mu var derdi geçti gitti şükür

Tetkik ister buyuk ihtimal rontgen falan. Zaten cikar sonuçlarda varsa bi gariplik.
Bende kotu bisey soyleyecek diye korktum amaliyatlik falan bi durum olur mu diye tedirgin oldum

Genelde kalca cikiginda yuruyuste sikinti oluyomus ama genekde oda bebeklikten cocukluktan anlasiliyormus hayatimda ilk defa biri bana biyke bisey dedi

Bende kotu bisey soyleyecek diye korktum amaliyatlik falan bi durum olur mu diye tedirgin oldum

Genelde kalca cikiginda yuruyuste sikinti oluyomus ama genekde oda bebeklikten cocukluktan anlasiliyormus hayatimda ilk defa biri bana biyke bisey dedi
Ben yuruyusten diye tahmin ediyorum yoksa da bir sey için rahatlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…