Ayağım çok mu büyük ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya kızlar tabikide yinede çok büyük bir şey değil belki ama ben çok takıyorum, sizce ayağım çok mu büyük ? Ha bir de sormuşken koku için ne yapmalıyım?

Eki Görüntüle 2299884
Kaç numara? 40 ve üstüyse büyüktür evet ama ne önemi var? Ayağı büyük olanın memesi de büyük olur kimse ayağına bakmaz 😁😁😁

Edit: konu sahibi Kamil çıktı sevgili Mune Mune

Son düzenleme:
Resimden bir şey anlaşılmıyor :KK43: Benim de ayaklarım büyük sporayakkabılarında 38 39 a sığdırıyorum ama normal babettir çizmedir 40 numara giyiyorum.

Kaç numara? 40 ve üstüyse büyüktür evet ama ne önemi var? Ayağı büyük olanın memesi de büyük olur kimse ayağına bakmaz 😁😁😁
Benimki çok dikkat çekiyor ya sırf bu yüzden uzun etek giydiğimde eteğin altına gizliyorum görürlerse çok utanırım takıntı haline geldi artık :KK70:

Ayağın boya oranı önemli fotoğraftan bir şey diyemeyiz. Zaten büyük olsa ne yapacaksınız ki 😅 koku içinde sık sık yıkayıp iyice kurutmak, pamuklu çorap giymek, ayakkabıyı sürekli değiştirmek. Aynı ayakkabıyı üst üste günlerce giymemek vs. Sirkeli ılık su ile yıkamak da çok faydalı diyorlar. Mantar vs varsa doktora görünüp tedaviyi aksatmamak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X