• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ay rüyamda ne gördüm gerçeğide yakındır inşallah

Papatyaguluu

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2023
1.287
1.466
53
24
Ay rüyamfa doğum yapıyordum hemde sancısız evde kendi kendime sonra çocuk doğdu okadar güzel okadar tatlı bişeydi ki emzirdim de mis gibi kokuyordu miniciktii🥹 emzirdiktrn sonra yanıma koydum beraber uyuduk tabiri hayırlı şeyler olcağına yoruyor ama benim tek istediğim gerçek olmasıı

Merhaba, hamile kaldığım ay bende bir erkek bebek emzirdiğimi görmüştüm o ay içinde hamile kaldım :) bir erkek bebek bekliyoruz💙 hayırlara vesile olsun inşallah 🙏

Merhaba, hamile kaldığım ay bende bir erkek bebek emzirdiğimi görmüştüm o ay içinde hamile kaldım :) bir erkek bebek bekliyoruz💙 hayırlara vesile olsun inşallah 🙏
Ay bende resmen doğurdum gerçek gibiydi adet günüme 3gün var bakalım be olcak

Ay rüyamfa doğum yapıyordum hemde sancısız evde kendi kendime sonra çocuk doğdu okadar güzel okadar tatlı bişeydi ki emzirdim de mis gibi kokuyordu miniciktii🥹 emzirdiktrn sonra yanıma koydum beraber uyuduk tabiri hayırlı şeyler olcağına yoruyor ama benim tek istediğim gerçek olmasıı

Hadi bakalım inşallah 💜

Maşallah gerçek olir inş

Back