O, DÜZENLİ SEYREDEN GÜNEŞİ VE AYI SİZE FAYDALI KILDI..! İbrahim Suresi 33. Ayet
çok ilginç ve şaşırtıcı bilgiler emeğinize sağlık. bu bilgilerin dayanağını çok merak ettim açıkçası...
Akrepciğim senin konuların çok ilgimi çekiyor, abone oldum, takip ediyorum. :)
Canım bişey soracağımm şu dönemde bakım yapmak iyi biliyorum büyüyen fazdayız. ben saçıma bakım yapıyorum uzasın diye de, hani boya adetliyken yapmayınız demişsin ya bakımlarda bu söz konusumu? yani ters tepmez dimi :2::84:çok mutlu oldumfaydalı olabiliyorsam ne mutlu bana
Canım bişey soracağımm şu dönemde bakım yapmak iyi biliyorum büyüyen fazdayız. ben saçıma bakım yapıyorum uzasın diye de, hani boya adetliyken yapmayınız demişsin ya bakımlarda bu söz konusumu? yani ters tepmez dimi :2::84:
yaaadetliyken bakımda yapma, dur orayı düzelteyimters tepmez fakat etkisi az olur hatta belkide hiç olmaz
yaaama ben yaptım :84::84: çünkü günü geldi hafta da 1 yapıyorum ondan :// umarım etki eder.
neyi haftada 1 yapıyorsun ? ben bu takvime göre hergün yapıyorum.İlla haftada 1 olmasına gerek yok yaptığın şeyin turplu su bile olsa yani günlerinde istersden hergün yapabilirsin, bu senin tercihine bağlı
sinameki kürü yapıyorum haftada 1 yapılıyor 8 hafta devam 2 hafta ara öyle öyle gidiyor kokusu zaten bemiksin 2-3 gün gidiyo
durulama suyuna kokulu bir yağ eklesen bu kokudan kurtulursun , mesela lavanta yağısinemaki kürünü yaptım ve bıraktığımdan beri saçım kendi kendine hızla uzuyor nasıl bir etki yaptıysa artık turplu su da yapmıştım fakat daha çok bunu orealdan mahvolan saçlarımı tamir etmek amaçlı yapmıştım. ve ben sinemaki kürünü hergün yapıyodum, saçıma da bi zararı olmamıştı :44:
menekşe yağı ve hint yağıda koyuyorum küre menekşe güzel kokuyor ama yinede kür sonrası ilaç gibi kokuyorum, hergün müü? ya bende kaşıntı yaptı niye acaba ? haftada 1 yaptığım halde kaşıntı yaptı hergün yapsam ohoho. şampuan olarakda bioblas sarmaşık özlü kullanıyorum sence içine bişi katmalımıyım?? ayrıca saçım kuru diye menekşeli badem yağlı su hazırladım fısfıs kutuma onu sıkıyorum gün içinde tararken saçlarımı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?