Ya ben şöyle yapıyorum atıyorum cümle var diyelim tamam mısessiz okuyorsan sesli okumayı denesen
bi hocamız şey derdi öğrendiğiniz bilgileri kulak duyucak kendinize anlatıcaksınız derdi
hmm anladımYa ben şöyle yapıyorum atıyorum cümle var diyelim tamam mı
Bir yere odaklanırım tekrar ederim anlamadığımı düşünüyorsam terminoloji kelimeleri varsa sözlükten falan bakarım
Gezerek okurum
sesli okumamın imkanı yok ki
Ya asıl olan stresli olmamhmm anladım
hikayeleştirerek okusan
Çok teşekkür ederim oydar@Vander merhaba şuan ders çalışmıyorum ama zamanında çoook ezber yaptım ahh ah neyse bazı tecrübelerimi aktarmaya geldim naçizane. Öncelikle seni ders çalışırken geren, rahatsız eden şeyi bulmaya çalış. Bu etkeni ne kadar azaltırsan o kadar fayda.
Sabahları ufak bi meditasyon yapabilirsin hafif yoğunlukta egzersiz de olabilir.
Farklı farklı ortam seslerinin olduğu uygulamalar var cafe sesi göl kenarı sesi vs gibi belki hoşuna gider.
Ders çalışırken de şöyle bir şey yapıyordum ezberlemem gereken yeri sesli okuyup tlfnuma kaydediyordum atıyorum bulaşık yıkarken otobüste giderken kulaklıkla dinliyordum o gün çalışmaya vakit olmasa bile bana iyi geliyordu. Dinleyerek çok iyi öğrenen biriyim.
Diğer yorumları okumadım belki bunlar yazılmıştır ya da senin zaten bildiğin şeylerdir. İnşallah faydası olur iyi çalışmalar
rahatlaman lazımYa asıl olan stresli olmam
Off bana bu başlıktan bildirim gelmiyorAkşama burada hazır olun kızz yani gece diyelim
Ponçikliğin kadın doğumcu olduğun izlenimini veriyorsa demek :)hayır canım değilim :)
Oha ne kadar havalı şeyleryenidoğan sarılığı ve intrakranial kanamalarına, aşı takvimine mutlaka çalış,hatta yala yut.
bir de status epileptikus çok sorulurdu bizde. onlara bak mutlaka canım. iyi çalışmalaaaar
Hahaha ben üni sınavını geçeli çok oldu ya kitabım falan hiç yok keşke olsaydııNapim kis iki cocukla senin topiginihimmm seneye bende sinava giricrm gerci yasi masi yok bu islerin, bana uniye hazirlik kitaplarinizi yollayin seve seve alirim
Offf ben de bu cümleyi kurmak istiyorumHahaha ben üni sınavını geçeli çok oldu ya kitabım falan hiç yok keşke olsaydıı
Dün uzun yolculuk yaptım. Gece düzgün uyuyamadım defalarca uyandım. Sabah kalkıp odamı kitaplarımı topladım. Yorgunluktan geberiyorum. So sorry.Kızlarr kızlar sabaha kadar ders çalışma challenge ‘ı yapalım mı
Not görmekten yemin ederim midem bulandı bakın
Olur aslindaKızlarr kızlar sabaha kadar ders çalışma challenge ‘ı yapalım mı
Not görmekten yemin ederim midem bulandı bakın
E yapalımmmmOlur aslinda
Sen de sonra katılırsın bugün dinlenDün uzun yolculuk yaptım. Gece düzgün uyuyamadım defalarca uyandım. Sabah kalkıp odamı kitaplarımı topladım. Yorgunluktan geberiyorum. So sorry.
26 sında ahahahaVandi senin sınavın ne zamandı?
Her gün yeni bir bahaneyle gelmiş gibi oluyorum kusura bakma ama bugün son gerçekten.Sen de sonra katılırsın bugün dinlen