- 29 Temmuz 2021
- 3.686
- 25.052
Canın sağolsun26 sında ahahaha
Ama muhtemelen bir sınava daha girmem gerekecek
bir tıpçı son anların insanıdır arkadaşım bunu unutma sakın
Adrenalin anlamımı kolaylaştırıyor
Kız ben seneye de sınava giricem sürekli kaçırdığın bir şey yok seneye tusa hazırlanmam gerekecekCanın sağolsun
Ya neden kusura bakayım ki önemli olan senin rahat hissetmenHer gün yeni bir bahaneyle gelmiş gibi oluyorum kusura bakma ama bugün son gerçekten.
Ne diyim valla işin rast gitsinKız ben seneye de sınava giricem sürekli kaçırdığın bir şey yok seneye tusa hazırlanmam gerekecek
Vandi ne yapiyorsunE yapalımmmm
seni ısırırım :)) yok kuzu buradaki hanımlar doğal olarak genelde o konularda danıştıkları için bana,ondan dolayı olabilir :)Ponçikliğin kadın doğumcu olduğun izlenimini veriyorsa demek :)
hahahahahaha kahkaha attımOha ne kadar havalı şeylerbiz de işte FSH ne işe yarar
Ooo iyi o zaman endokrinim iyidir sen de böyle dedin ya evde ejderham varmış gibi gezicem şimdiseni ısırırım :)) yok kuzu buradaki hanımlar doğal olarak genelde o konularda danıştıkları için bana,ondan dolayı olabilir :)
hahahahahaha kahkaha attım
üzülme aynı soru TUS'ta bize de hala soruluyor ara sıra
Ders yapıyorum çocuklardan nefret ettimVandi ne yapiyorsun
endokrin bilirsen iyi bir doktor olursun,net :)Ooo iyi o zaman endokrinim iyidir sen de böyle dedin ya evde ejderham varmış gibi gezicem şimdi
vandicim sen challenge yapalım dedin ben de olur dedim de beni garip bi uyku tutuyor bugün 12 saat uyumuşumdur sana yazdıktan sonra tel açık şekilde uyumuşumDers yapıyorum çocuklardan nefret ettim
Çocuk sayılmak için 18 yaşın sınır olması beni üzülüyor
Çocukluk 8 9 yaşında bitseydi keşke ya
Yaa sorun değil yorulmuşsundurrrrvandicim sen challenge yapalım dedin ben de olur dedim de beni garip bi uyku tutuyor bugün 12 saat uyumuşumdur sana yazdıktan sonra tel açık şekilde uyumuşum
bi iki haftadır hep böyle bi de sürekli bölünerek uyanıyorumYaa sorun değil yorulmuşsundurrrr
Ay bugün ne güzel şeyler söylüyorsunendokrin bilirsen iyi bir doktor olursun,net :)
fakülteye geçince bu dediğimi anımsayacaksın kuzum :)
Çocuk ve ergen psikiyatristi olmak isteyen ben bunu beğendiDers yapıyorum çocuklardan nefret ettim
Çocuk sayılmak için 18 yaşın sınır olması beni üzüyor
Çocukluk 8 9 yaşında bitseydi keşke ya
Günaydınnngünaydın
hiç uyumadım desem uyku girmedi gözümeGünaydınnn
Nasılsın uykunu aldın mı? Ben 5 30 da yattım 6 30 gibi kalktım
Aboo üzücühiç uyumadım desem uyku girmedi gözüme
oturdum geleceği sorguluyorumAboo üzücü