Ay herkesler toplansınnnn kızlarrr

Refakatcilarda ne kadar kotuler yazik insanlar orada emek veriyorlar begenilmiyor asagilaniyor bunlarda guluyor
Hoca vizitte hasta başında bir şeyler sorardı, bak daha 4. Sınıfsın, elbette kliniğe hakim olamazsın. Hem de pediatri benim ilk stajımdı, 4. Sınıfa pediatri ile başlamıştım. Arkadaşımın birine bir şey sordu, arkadaşım haliyle yarım yamalak bilebildi, hasta yakını hiçbir şey bilmiyor hocam bunlar ehe dedi. Düşün. Yani ne cesaretle sen benim hocamla bunu konuşabilirsin?

suç hocada ama, öğrencini korumazsan gelen geçen de böyle laf eder işte..

Hoca vizitte hasta başında bir şeyler sorardı, bak daha 4. Sınıfsın, elbette kliniğe hakim olamazsın. Hem de pediatri benim ilk stajımdı, 4. Sınıfa pediatri ile başlamıştım. Arkadaşımın birine bir şey sordu, arkadaşım haliyle yarım yamalak bilebildi, hasta yakını hiçbir şey bilmiyor hocam bunlar ehe dedi. Düşün. Yani ne cesaretle sen benim hocamla bunu konuşabilirsin?

suç hocada ama, öğrencini korumazsan gelen geçen de böyle laf eder işte..
Bizimkiler refakatci filan kaldiklarinda vizitte hocalar ogrenciler gelince disari cikarlar genelde
Sen kadin dogumcuydun de mi

Ders çalışmaya gidiyorum ruh sağlığımı bozacağım
yenidoğan sarılığı ve intrakranial kanamalarına, aşı takvimine mutlaka çalış,hatta yala yut.

bir de status epileptikus çok sorulurdu bizde. onlara bak mutlaka canım. iyi çalışmalaaaar

Ben çizmeyi biraz saçma buluyorum hatta çok saçma
Ben sadece okurum 3 saat çalıştım diyeyim sonra yarım saat 45 dk lik bir uykuya yatarım
sessiz okuyorsan sesli okumayı denesen
bi hocamız şey derdi öğrendiğiniz bilgileri kulak duyucak kendinize anlatıcaksınız derdi

X