Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haayıır sen sağlıksız olursan insanları nasıl iyileştireceksinSağlıksız şeyler mi alsam acava?
Güle güleee kendine iyi bak sakinleşip gelBen gidiyorum akşam buluşalım?
Haziriz kaptanAkşama burada hazır olun kızz yani gece diyelim
Ders çalışmaya gidiyorum ruh sağlığımı bozacağımHaziriz kaptan
Iyileste gel
Hoca vizitte hasta başında bir şeyler sorardı, bak daha 4. Sınıfsın, elbette kliniğe hakim olamazsın. Hem de pediatri benim ilk stajımdı, 4. Sınıfa pediatri ile başlamıştım. Arkadaşımın birine bir şey sordu, arkadaşım haliyle yarım yamalak bilebildi, hasta yakını hiçbir şey bilmiyor hocam bunlar ehe dedi. Düşün. Yani ne cesaretle sen benim hocamla bunu konuşabilirsin?Refakatcilarda ne kadar kotuler yazik insanlar orada emek veriyorlar begenilmiyor asagilaniyor bunlarda guluyor
Bizimkiler refakatci filan kaldiklarinda vizitte hocalar ogrenciler gelince disari cikarlar geneldeHoca vizitte hasta başında bir şeyler sorardı, bak daha 4. Sınıfsın, elbette kliniğe hakim olamazsın. Hem de pediatri benim ilk stajımdı, 4. Sınıfa pediatri ile başlamıştım. Arkadaşımın birine bir şey sordu, arkadaşım haliyle yarım yamalak bilebildi, hasta yakını hiçbir şey bilmiyor hocam bunlar ehe dedi. Düşün. Yani ne cesaretle sen benim hocamla bunu konuşabilirsin?
suç hocada ama, öğrencini korumazsan gelen geçen de böyle laf eder işte..
Klasik muzik dinliyo musunDers çalışmaya gidiyorum ruh sağlığımı bozacağım
hayır canım değilim :)Bizimkiler refakatci filan kaldiklarinda vizitte hocalar ogrenciler gelince disari cikarlar genelde
Sen kadin dogumcuydun de mi
yenidoğan sarılığı ve intrakranial kanamalarına, aşı takvimine mutlaka çalış,hatta yala yut.Ders çalışmaya gidiyorum ruh sağlığımı bozacağım
Ayyyu ben seni hep kadin dogumcu saniyordum oyle bi izlenim vermistinhayır canım değilim :)
Yok canım daha mı iyi oluyorKlasik muzik dinliyo musun
Oyle calisanlar varYok canım daha mı iyi oluyor
günaydın vandimKoğuş kalkkkkk günaydın kızlar kızlar
Ders yapmaya çalışıyorum ama paniğim ya panik olmasam yetişecek aygünaydın vandim
ne yapıyorsun
ben bi şu fiziği halledeydimDers yapmaya çalışıyorum ama paniğim ya panik olmasam yetişecek ay
Ben çizmeyi biraz saçma buluyorum hatta çok saçmaben bi şu fiziği halledeydim
nasıl çalışıyorsun okuyarak mı yazarak mı çizerek mi
sessiz okuyorsan sesli okumayı denesenBen çizmeyi biraz saçma buluyorum hatta çok saçma
Ben sadece okurum 3 saat çalıştım diyeyim sonra yarım saat 45 dk lik bir uykuya yatarım