Hayırlı olsunKızlar kızlarrr kendim sınav dönemindeyim sınav döneminde olan arkadaşlarımı beklerim birbirimizi motive edip akşamları geyik yapabiliriz
Gün içinde nasıl bir program izlediğimizi yazıp birbirimizi de yardımcı olabiliriz
hangi sınava hazırlandığınızın bir önemi yokkkkkk
kimleri etiketleyeceğimi inanın bilmiyorumm
Bana yardımcı olmanızı bekliyorum
şimdiden teşekkür ederim kızlarrrrr
Aylar sonra da var sınavım ahaha gelirsinnHayırlı olsun
Şuan hiç bir sınavım yokaylar Sonra olacak inşallah o zaman bende gelirim buralara
Ya çok teşekkür ederimBen de katılayım o zamanikinci kez üniversites sınavına hazırlanıyorum. Tıp istiyorum. Normalde ağustos sonu çalışmaya başlamayı düşünüyordum, çünkü şu anda tatildeyim, kendi evimde değilim. Ama içim rahat etmedi. Birkaç kitap satın alıp ufak ufak başladım. Şimdilik günde minimum 20'şer tane problem, paragraf ve geometri sorusu. Eve dönünce diğer derslerde eklenecek. Sınavın büyük bölümünü paragraf, problem ve geometri oluşturduğu için her gün çözmemiz öneriliyor, ben de öyle yapacağım. Şimdilik fena gitmiyor ama erteleme alışkanlığım var maalesef.
Ay hemen yarın saatini yazarak buraya yaz saat kaçta çalışmaya başladın kaçta bitirdin vs vs gibiBen de takibe almıştım konuyu2. Üniversite okumak için çalışmaya yarın başlayacağım inşallah. Birkaç Kitabım ve çok sayıda fotokopim var.
Ben teşekkür ederimYa çok teşekkür ederim
Kızımı okula 9 da bırakıyorum. Sonra kütüphaneye geçeceğim. Planımı yapıp yazıp matematik ve Türkçe den paragraf sorularından başlayacağım inşallah.Ay hemen yarın saatini yazarak buraya yaz saat kaçta çalışmaya başladın kaçta bitirdin vs vs gibi
Yaa bence herkes hedefini de yazsın ekleyelimBen de takibe almıştım konuyu2. Üniversite okumak için çalışmaya yarın başlayacağım inşallah. Birkaç Kitabım ve çok sayıda fotokopim var.
Başarılar dilemeye geldimKızlar kızlarrr kendim sınav dönemindeyim sınav döneminde olan arkadaşlarımı beklerim birbirimizi motive edip akşamları geyik yapabiliriz
Gün içinde nasıl bir program izlediğimizi yazıp birbirimizi de yardımcı olabiliriz
hangi sınava hazırlandığınızın bir önemi yokkkkkk
kimleri etiketleyeceğimi inanın bilmiyorumm
Bana yardımcı olmanızı bekliyorum
şimdiden teşekkür ederim kızlarrrrr
SağollllllBaşarılar dilemeye geldim
Asistandan ses ve hareket yok galiba.
Neyse sınavlar önemli ().