Ee neye hazırlanıyorsun?bende varım
Ben koskoca gün ne yaptım bilmiyorum mesela. Sabah kalktım kuzenim geldi küçük onunla uğraştım. Sonra dışarıda işlerimiz vardı ona çıktık. Eve geldik akşam yemeği ve şu an burdayım.oturdum geleceği sorguluyorum
adını koydum feriha ile yaprak dökümü leyla arasındayım
ben uyumuşum sonra da oturdum biraz müzik filan dinledimBen koskoca gün ne yaptım bilmiyorum mesela. Sabah kalktım kuzenim geldi küçük onunla uğraştım. Sonra dışarıda işlerimiz vardı ona çıktık. Eve geldik akşam yemeği ve şu an burdayım.
Yine verimlilikten öldüğümüz bir günben uyumuşum sonra da oturdum biraz müzik filan dinledim
Ya ben ders yaptım yanlış anlamayın ama fazla mı gevşek davranıyorsunuz?tarafımı seçtim leyla tekin oldum
sen ne yaptın @Vander
valla yaYine verimlilikten öldüğümüz bir gün
benim uykularım filan çok kötüYa ben ders yaptım yanlış anlamayın ama fazla mı gevşek davranıyorsunuz?
Zaman bol gibi geliyor da o kadar da bol değil tabi en iyisini siz bilirsiniz
Yani benim mottom şu bunu diyorum çünkü sınava hazırlanırken düzenimin bozulduğu çok zaman oldubenim uykularım filan çok kötü
toparlanamıyorum bi
Yoo yanlış anlamıyoruz ben bugün çok gevşeğim mesela bommboş geçirdim günü. Yarın mümkünse buralarda olup da dersle ilgili rapor vermediğime denk gelirseniz gerekirse kafama vurmak suretiyle beni ders çalışmaya şutlayın lütfen.Ya ben ders yaptım yanlış anlamayın ama fazla mı gevşek davranıyorsunuz?
Zaman bol gibi geliyor da o kadar da bol değil tabi en iyisini siz bilirsiniz
Ben şutlarım siziYoo yanlış anlamıyoruz ben bugün çok gevşeğim mesela bommboş geçirdim günü. Yarın mümkünse buralarda olup da dersle ilgili rapor vermediğime denk gelirseniz gerekirse kafama vurmak suretiyle beni ders çalışmaya şutlayın lütfen.
şutla anamBen şutlarım sizi
bakıcam bi psikiyatrise gidicemYani benim mottom şu bunu diyorum çünkü sınava hazırlanırken düzenimin bozulduğu çok zaman oldu
Uyuyamıyorsam uyuyamadığım zamanları değerlendiririm
bunu söylemeyi hiç istemiyorum ama bir yarışın içindesiniz
Ben sorunumu buldum. Sabah kalkınca telefona bakıyorum o çok zaman alıyor. Şimdi planım şu. Sekize kuracağım saati uyanıp yarım saat kitap okuyacağım. Kahvaltıya kadar paragraf problem geometrimi çözer bitiririm. Kahvaltıdan sonra konu çalışırım. Sonra soru çözerim. İkiyle üç arası bir mola. Üçle altı arası yine konu ve soru.Biraz silkelenip kendinize gelin benim de kardeşim var üni sınavına girecek aynı siz ahaha
Bugün başım ağrıyor yok götüm ağrıyor yok halsizim
Yok şunlar geldi yok böyle oldu
en sonunda karışmamaya karar verdim
ya aslında fizik çalışmam lazım ama ben hiç istemiyorum o yüzden başlayamıyorumBiraz silkelenip kendinize gelin benim de kardeşim var üni sınavına girecek aynı siz ahaha
Bugün başım ağrıyor yok götüm ağrıyor yok halsizim
Yok şunlar geldi yok böyle oldu
en sonunda karışmamaya karar verdim
hayır almıyorum arıyorum dershaneBeni de dürtün yarın sizler ders konusunda destek alıyor musunuz dershane vs gibi
Fizik teorik çok onu unutmuşumdur amahayır almıyorum arıyorum dershane