ay cnm nasıl sıkıldı şimdi...

pembepante

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2015
709
316
kızlar daha önce konu açmıstım velayetle ilgili ve herkese teskkrler süper yorumlar ve destekler aldım ama su konu kafamı allk bullak etti kaynana ve kayınpeder görme hakkı kızlar aranızda böyle bi duruma düşen babası haricinde kaynanası cocugunu görmeye alan varmı ??

Yahu kaynana kayınpederin ayrı dava açmasına gerek yok ki zateb babası haftasonları görneyecek mi çocuğunu tırunları olarak tabi ki dedesine babaannesine babası çocuğu aldığında götürür gösterir zaten. Babada bir gece kalma hakkı da var hatta o da annesine götürür beraber kalırkar ya da o gün görürler bunu engelllyemezsiniz onlara götürme görmesinler diyemezsiniz dememelisiniz de sizin ayrı olmanız başka çocuk dede babaanne bilmeli ama ayru dava açamazlar

biri dedesi diğeri babaannesi onlarında torunu sonuçta bence görmeliler..

En doğal hakları.
Bir şey yapacaklarından endişeliyseniz, mahkemeye falan gerek kalmadan iyice gerilmeden siz götürürsünüz. Böylelikle sizin gözetiminizde görmüş olurlar.
Çocuk sizin ama onların da torunu.

Görsünler kötülük yapacak değiller ya çocuğunuza
Akraba sonuçta, çocuğunda hakkı

arkadaşlar bir önceki konuda habersiz yorum yapıyorlar.
kv tehdit ediyor çocuğu kaçırmakla. o yüzden konu sahibesinin korkusu.
bir avukata danışmakta fayda var konu sahibesi. bence olmaz bence olur diyerek davranmayın.

Kanunda açıkça yazar; onlara da hak tanınıyor. Mahkeme duruma göre karar veriyor; mesela babası başka şehirde ama babaannesi aynı şehirde olanlara bu hakkı verebiliyor.

Ama babanınkinden farklı ekstra yapmıyordu buradaki hakimler; bayramın 2-3 günün baba ile ya da babaanne ve dede ile kalacak gibi

Böyle bir hakları var, birinci dereceden akraba bu taleple dava açabiliyor ancak diğer konunuza da yazmıştım, polis nezaretinde görüşme izni talep edin dava açarlarsa, her görüşmede memur harcı yatırınca en fazla iki kez alırlar :) Çocuğu evden polis ve bir sosyal hizmetler memuru alıyor, karşı tarafın evine götürüp üç saat kapının önünde bekliyorlar, süre dolduğu zaman çocuğu teslim alıp anneye geri getiriyorlar, ablamın boşanmasında böyle yaptık biz ama görüşü talep eden taraf gelen memurların günlük harçlarını ödemek zorunda kalıyor ve öyle az buz bir para değil, ikinci görüşmede su koyveriyorlar.

Bu arada bir kaç görüşten sonra, çocuğun psikolojisi kötü etkilenirse sizinde dava açıp göstermeme hakkınız var

kuzenim boşandı,teyzem ve eniştem yani çocuğun babaannesi ve dedesi de her haftasonu alıp görüyor torunlarını.yani bilmiyorum dava mı açıp hak elde ettiler ama onlarda durum bu.

Öyle bir şey duydum ama benim gördüğüm örnekte baba piyasada yoktu. Yani baba, çocukla ilgilenmiyordu.
Dedeyle nine dava açmıştı.

cok teşkkr ederim cnm bende öyle düşüyorum cok korkularım var sürekli tehtit alıyorum peki polisle gösterince ben suclu olmuyorum dimi yani sonucta göstermediğim zaman onlarda polislerle gelip ccugu alıyorlar suclu duruma düşmeyimde

biri dedesi diğeri babaannesi onlarında torunu sonuçta bence görmeliler..
ah cnm bende isterdim babaannesi ve dedi sahip cıksın onların cocugumu alma tek nedewni bni üzecek bişyler yapmak..daha düne kadr o bnm oglumdan değil diye hamileyken beni hırpaladı şimdi torunu oldu onun yüzünden ben bebeğimi kaybediyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…