- 21 Şubat 2015
- 709
- 316
-
- Konu Sahibi pembepante
varmıs cnm yaaaa onlarda görmek için mahkemeye talep ediyorlarmısHayır canım öyle şey mi olur
inş yoktur cnm bnmde kafam karıstı onlarda görmk için talep ettiğinde görebiliyorlarmıs sanırımHiç duymadım ben şahsen. Öyle bir şey yok.
kızlar daha önce konu açmıstım velayetle ilgili ve herkese teskkrler süper yorumlar ve destekler aldım ama su konu kafamı allk bullak etti kaynana ve kayınpeder görme hakkı kızlar aranızda böyle bi duruma düşen babası haricinde kaynanası cocugunu görmeye alan varmı ??
cok teşkkr ederim cnm bende öyle düşüyorum cok korkularım var sürekli tehtit alıyorum peki polisle gösterince ben suclu olmuyorum dimi yani sonucta göstermediğim zaman onlarda polislerle gelip ccugu alıyorlar suclu duruma düşmeyimdeBöyle bir hakları var, birinci dereceden akraba bu taleple dava açabiliyor ancak diğer konunuza da yazmıştım, polis nezaretinde görüşme izni talep edin dava açarlarsa, her görüşmede memur harcı yatırınca en fazla iki kez alırlar :) Çocuğu evden polis ve bir sosyal hizmetler memuru alıyor, karşı tarafın evine götürüp üç saat kapının önünde bekliyorlar, süre dolduğu zaman çocuğu teslim alıp anneye geri getiriyorlar, ablamın boşanmasında böyle yaptık biz ama görüşü talep eden taraf gelen memurların günlük harçlarını ödemek zorunda kalıyor ve öyle az buz bir para değil, ikinci görüşmede su koyveriyorlar.
Bu arada bir kaç görüşten sonra, çocuğun psikolojisi kötü etkilenirse sizinde dava açıp göstermeme hakkınız var
peki babasıda ayrı bir seklde alıyormuydu cocugukuzenim boşandı,teyzem ve eniştem yani çocuğun babaannesi ve dedesi de her haftasonu alıp görüyor torunlarını.yani bilmiyorum dava mı açıp hak elde ettiler ama onlarda durum bu.
anladım cnm teşkkrlerÖyle bir şey duydum ama benim gördüğüm örnekte baba piyasada yoktu. Yani baba, çocukla ilgilenmiyordu.
Dedeyle nine dava açmıştı.
ah cnm bende isterdim babaannesi ve dedi sahip cıksın onların cocugumu alma tek nedewni bni üzecek bişyler yapmak..daha düne kadr o bnm oglumdan değil diye hamileyken beni hırpaladı şimdi torunu oldu onun yüzünden ben bebeğimi kaybediyordumbiri dedesi diğeri babaannesi onlarında torunu sonuçta bence görmeliler..
tşkkrler cnm aynn keşke iyi insanlar olsalardıyazan arkadaşlar bu arkadaşlarımızın önceki konularına bir bakmalısınız
kv fena çocuğu kesin kaçıracağım tehditleri var.. o yüzden göstermek istemiyor kız
insan olsalar neden sakınsın..