- 21 Şubat 2015
- 709
- 316
-
- Konu Sahibi pembepante
evet en doğal hakları ama 1 kez bile bu cocugunda ihtiyacı varmı bu cocukta ne yer ne içer diye sormadılar bile hırpaladılar vurdular hamileyken şimdi cocugu almak istiyorlar sorun bu sadece bni üzmek içinEn doğal hakları.
Bir şey yapacaklarından endişeliyseniz, mahkemeye falan gerek kalmadan iyice gerilmeden siz götürürsünüz. Böylelikle sizin gözetiminizde görmüş olurlar.
Çocuk sizin ama onların da torunu.
cok teşkkr ederim cnm bende öyle düşüyorum cok korkularım var sürekli tehtit alıyorum peki polisle gösterince ben suclu olmuyorum dimi yani sonucta göstermediğim zaman onlarda polislerle gelip ccugu alıyorlar suclu duruma düşmeyimde
tehditlerin mesajla falan geliyor mu?cok teşkkr ederim cnm bende öyle düşüyorum cok korkularım var sürekli tehtit alıyorum peki polisle gösterince ben suclu olmuyorum dimi yani sonucta göstermediğim zaman onlarda polislerle gelip ccugu alıyorlar suclu duruma düşmeyimde
yaaaaaaaaa onu geçinde bu profil resminizdeki sizin çocğuunz dimi :)kızlar daha önce konu açmıstım velayetle ilgili ve herkese teskkrler süper yorumlar ve destekler aldım ama su konu kafamı allk bullak etti kaynana ve kayınpeder görme hakkı kızlar aranızda böyle bi duruma düşen babası haricinde kaynanası cocugunu görmeye alan varmı ??
Anlıyorum sizi. Ben olsam ben de tedirgin olurdum.evet en doğal hakları ama 1 kez bile bu cocugunda ihtiyacı varmı bu cocukta ne yer ne içer diye sormadılar bile hırpaladılar vurdular hamileyken şimdi cocugu almak istiyorlar sorun bu sadece bni üzmek için
hayr babasıyle hiçbir seklde görüşmüyorum bana düşman oldu tettn baska bişi yok..cocugu bnm yanımda görmesine görsünde bu suc ki vermezsem suc olur belirli saatlerde alıcaz mecburyazılanları okudum sanırım kızınız daha anne sütü alan bir bebek oldukça küçük ben sizin yerinizde olsam işler bu aşamaya gelmişken gayet sakin ve eşiniz tarafına ilgisiz davranırdım ve çocuğu görme zamanlarında bebeği yalnız bırakmazdım sizin nezaretinizde görmeleri sağlayın birde size tehdit haberleri gönderirken onların yardım aldığı kişilerden yardım isteyin belki kabul edenler olursa mahkemede bu da işinize yarabilir babayla şuan ki durumuz nasıl peki en azından çocuğunuzla ilgili kararlar alabiliyor musunuz yada konuşabilme durumu olabiliyor mu yoksa tamamen görüşmelerinizi kestiniz mi belki kimseye gerek kalmadan çocuğunuzun babasıyla bile bu durumu halledebilirsiniz allah yardımcınız olsun sıkıntılarınız tez zamanda düzelsin inşallah sizide evladınızdan ayırmasın rabbim...
vermemezlik etme tabiki ama senin yanında görmesini sağla yalnız bırakma babaanne dede falan senin yanında görsün bebeginizihayr babasıyle hiçbir seklde görüşmüyorum bana düşman oldu tettn baska bişi yok..cocugu bnm yanımda görmesine görsünde bu suc ki vermezsem suc olur belirli saatlerde alıcaz mecbur
aynn cnm elimden geleni yapıcam cok korkuyorum o bnm bitnrmvermemezlik etme tabiki ama senin yanında görmesini sağla yalnız bırakma babaanne dede falan senin yanında görsün bebeginizi
valla bu nedenden dolayı yani babaanne ve dede görmesi olayından dolayı ben kocamdan ayrılmıyorum biraz büyüsn aklı başına gelsin okula gitsin diye bekliyorum sabırlaaynn cnm elimden geleni yapıcam cok korkuyorum o bnm bitnrm
anlamadım nasıl yani cnm?valla bu nedenden dolayı yani babaanne ve dede görmesi olayından dolayı ben kocamdan ayrılmıyorum biraz büyüsn aklı başına gelsin okula gitsin diye bekliyorum sabırla
benim de evliliğimde problem var biraz kv kp falan görüşmüyorum ben ayrılırsam çocuğumu almaya çalışcaklar biliyorum bu yüzdende ayrılmıyorm şimdilikanlamadım nasıl yani cnm?
nkdr haksızlık dimiiii 9 ay karnında tasıyorsun canının içi oluyor canından bile kıymetli oluyor sonra seni o en acıyan yernden yaralamaya calsııyorlar alıcaz edicez önce bir adam olun bakalım bi baba olun dimi..kv kp onlara zaten laf yokbenim de evliliğimde problem var biraz kv kp falan görüşmüyorum ben ayrılırsam çocuğumu almaya çalışcaklar biliyorum bu yüzdende ayrılmıyorm şimdilik