ay cnm nasıl sıkıldı şimdi...

En doğal hakları.
Bir şey yapacaklarından endişeliyseniz, mahkemeye falan gerek kalmadan iyice gerilmeden siz götürürsünüz. Böylelikle sizin gözetiminizde görmüş olurlar.
Çocuk sizin ama onların da torunu.
evet en doğal hakları ama 1 kez bile bu cocugunda ihtiyacı varmı bu cocukta ne yer ne içer diye sormadılar bile hırpaladılar vurdular hamileyken şimdi cocugu almak istiyorlar sorun bu sadece bni üzmek için

cok teşkkr ederim cnm bende öyle düşüyorum cok korkularım var sürekli tehtit alıyorum peki polisle gösterince ben suclu olmuyorum dimi yani sonucta göstermediğim zaman onlarda polislerle gelip ccugu alıyorlar suclu duruma düşmeyimde

Bu karar dava sonucu veriliyor, kendiliğinden şikayetçi olamazlar, önce dava açacaklar, hakim görebileceklerine karar verecek, sende polis nezaretinde görüşme talep edeceksin. Bunun haricinde yanlarına polis alıp gelseler bile göstermeme hakkına sahipsin, gelen polislere tehdit mesajlarını göstermen kafi, suçlu duruma düşecek bir şey yok.

cok teşkkr ederim cnm bende öyle düşüyorum cok korkularım var sürekli tehtit alıyorum peki polisle gösterince ben suclu olmuyorum dimi yani sonucta göstermediğim zaman onlarda polislerle gelip ccugu alıyorlar suclu duruma düşmeyimde
tehditlerin mesajla falan geliyor mu?
kanıtların var deil mi?

Tehdit mesajı vs varsa Aile mahkemesine gidip 6284 sayılı yasa uyarınca koruma kararı çıkarın. Ya da polise gidin onlar yönlendirsin.

İlerleyen süreçte de görüşme vs için dava açarlarsa bu kararlar size delil olur; mahkeme ona göre hareket eder.

Elinizdeki her iddianızı resmi şekilde belgeleyin.

Çok da canınızı sıkmayın; bu şartlar altında da icra memuru ile mahkeme kararı ile gelmeden de çocuğunuzu kimseye göstermeyin.

Bu günler geçecek; biraz zor bir süreç ama her iki tarafın da sinirleri yatışıp bu günler unutuluyor. Siz ve aileniz sabırlı olun;

kızlar daha önce konu açmıstım velayetle ilgili ve herkese teskkrler süper yorumlar ve destekler aldım ama su konu kafamı allk bullak etti kaynana ve kayınpeder görme hakkı kızlar aranızda böyle bi duruma düşen babası haricinde kaynanası cocugunu görmeye alan varmı ??
yaaaaaaaaa onu geçinde bu profil resminizdeki sizin çocğuunz dimi :)

evet en doğal hakları ama 1 kez bile bu cocugunda ihtiyacı varmı bu cocukta ne yer ne içer diye sormadılar bile hırpaladılar vurdular hamileyken şimdi cocugu almak istiyorlar sorun bu sadece bni üzmek için
Anlıyorum sizi. Ben olsam ben de tedirgin olurdum.
Bunları kanıtlarsanız ne ala ama aksi halde görmelerini engelleyemeyebilirsiniz.

kanıtlayamıyorum çünkü kimse bana sahitlik yapmıyor onlardan korktugu için bulaşmak istemiyorlar

yazılanları okudum sanırım kızınız daha anne sütü alan bir bebek oldukça küçük ben sizin yerinizde olsam işler bu aşamaya gelmişken gayet sakin ve eşiniz tarafına ilgisiz davranırdım ve çocuğu görme zamanlarında bebeği yalnız bırakmazdım sizin nezaretinizde görmeleri sağlayın birde size tehdit haberleri gönderirken onların yardım aldığı kişilerden yardım isteyin belki kabul edenler olursa mahkemede bu da işinize yarabilir babayla şuan ki durumuz nasıl peki en azından çocuğunuzla ilgili kararlar alabiliyor musunuz yada konuşabilme durumu olabiliyor mu yoksa tamamen görüşmelerinizi kestiniz mi belki kimseye gerek kalmadan çocuğunuzun babasıyla bile bu durumu halledebilirsiniz allah yardımcınız olsun sıkıntılarınız tez zamanda düzelsin inşallah sizide evladınızdan ayırmasın rabbim...

yazılanları okudum sanırım kızınız daha anne sütü alan bir bebek oldukça küçük ben sizin yerinizde olsam işler bu aşamaya gelmişken gayet sakin ve eşiniz tarafına ilgisiz davranırdım ve çocuğu görme zamanlarında bebeği yalnız bırakmazdım sizin nezaretinizde görmeleri sağlayın birde size tehdit haberleri gönderirken onların yardım aldığı kişilerden yardım isteyin belki kabul edenler olursa mahkemede bu da işinize yarabilir babayla şuan ki durumuz nasıl peki en azından çocuğunuzla ilgili kararlar alabiliyor musunuz yada konuşabilme durumu olabiliyor mu yoksa tamamen görüşmelerinizi kestiniz mi belki kimseye gerek kalmadan çocuğunuzun babasıyla bile bu durumu halledebilirsiniz allah yardımcınız olsun sıkıntılarınız tez zamanda düzelsin inşallah sizide evladınızdan ayırmasın rabbim...
hayr babasıyle hiçbir seklde görüşmüyorum bana düşman oldu tettn baska bişi yok..cocugu bnm yanımda görmesine görsünde bu suc ki vermezsem suc olur belirli saatlerde alıcaz mecbur

hayr babasıyle hiçbir seklde görüşmüyorum bana düşman oldu tettn baska bişi yok..cocugu bnm yanımda görmesine görsünde bu suc ki vermezsem suc olur belirli saatlerde alıcaz mecbur
vermemezlik etme tabiki ama senin yanında görmesini sağla yalnız bırakma babaanne dede falan senin yanında görsün bebeginizi

benim de evliliğimde problem var biraz kv kp falan görüşmüyorum ben ayrılırsam çocuğumu almaya çalışcaklar biliyorum bu yüzdende ayrılmıyorm şimdilik
nkdr haksızlık dimiiii 9 ay karnında tasıyorsun canının içi oluyor canından bile kıymetli oluyor sonra seni o en acıyan yernden yaralamaya calsııyorlar alıcaz edicez önce bir adam olun bakalım bi baba olun dimi..kv kp onlara zaten laf yok

X