Merhaba arkadaslar. Cuma günü basimdan bir olay gecti. Telefonum caldi. Arayan kisi avukat oldugunu bi bürodan aradigini söyledi. Babamin borcu varmis bi magazaya. Ve icralik olmus. Halbuki babamida ariyorlar biliyorum ama benide aradilar. Telefonu actim babanizin borcu icin ariyorum falan arayan bayan o kadar itici biri ki. Hic avukata benzemiyodu. Ben babamla ayni evde yasamadigimizi ve sadece benim numarami nerden buldunuz dedim kibar bi dille. Karsimdaki bayan gayet sert bir dille. Öff hanfendi simdi sana nerden buldugumumu anlatcam dedi ve ardindan 95lik veletlerle ugrasiyoruz yaaaaa diye bi üslup kullandi. Ve ben tabi cok sinirlendim dolandiricilar sandim ve gerizekali diyerek telefonu yuzune kapattim hic bisey demedim. Ardindan bidaha aradi ve senmi bana gerizekali dedin ses kaydini vericem savciliga genc yasinda hapislerde sürün falan dedi ve bende siz benmle bu sekilde konusamazsinz diyerek bagirmaya basladim. Ayni baban gibisin armut dibine duser cirkef cingene tarzinda sözler söyledi bana. Ve kapattik ardindan msj geldi bu numara savciliga verildi hakkinizda sikayetci oluncaktir vs tarzinda. Kizlar hakliyken haksiz durumuna dustum napicam ben. Resmen beni kötü soylemeye tesvik ettiler. Ve hala inanamiyorm o kadinin avukat olduguna. Sizce bu isten birsey cikarmi. Uzun oldu kusura bakmayin.