Allah razı olsun sizden çok güzel açıkladınız çok sağolunDaha önceki konularınızdada söyledim eğer hacizlik olursanız maaşınızın 4/1 alınır ev eşyasında ilk aşamada alınmıyor öncelikle tesbit ediliyor ama şu vaeki zaten araba hacizlik ise arabaya yakalama koyarlar yakalanır ödemezse iz satışa çıkarılır ve ederi 70 bin ise daha ucuza satılır borç kapatılır kalan olursa size verilir zaten sizin araba değil bırakın ne olursa olsun ben işbankasının icra dosyalarına bakıyorum genelde hacizleri bbu şekilde ilerliyor
Rica ederimAllah razı olsun sizden çok güzel açıkladınız çok sağolun
Daha önceki konularınıza yazılmıştı, açıp onları okusanıza. Asıl siz alay ediyorsunuz insanlarla.Bakın lütfen rica ediyorum alay etmeyin Allah rızası için alay konusu haline getirmeyin önemli bizim için bilgisi olanlar yazarsa iyi olur
Daha önceki konularınıza yazılmıştı, açıp onları okusanıza. Asıl siz alay ediyorsunuz insanlarla.
Avukata niye para versin, burası beleş.bu kadar önemliyse gitsin işinin ehli bir avukatla bire bir görüşsün zaten. kadın kadına destek olsun diye açılmış bir sitede kadın kadını kullanıyor artık yahu.
Avukata niye para versin, burası beleş.
Psikolojisinin normal olduğunu düşünmüyorum. Takıntılı belli ki. Eşine acıyorum.evet öyle de o zaman beleşe 10 farklı konuyla meşgul etmesin insanları
sonundaaaaaArkadaşlar bu konu önemli bir konuydu bizim için çok şükür alan kişi eşimi aradı az önce gel yatırılacak parayı vereyim diye
Sus fatura, para deme ona.Psikoloğumun faturasınıMlscm göndereceğim
Ben inanmıyorum. Kızmayalım diye öyle diyor.sonundaaaaa
Para-Kreşs_covid-işyerine söylememe-kreşe söylememe haaaa şimdi hatırladımSus fatura, para deme ona.
Dayanamaz açar 9. konuyu gerçek değilse. Ama ben gerçek olduğuna inanmak istiyorum. Buna inanmaya ihtiyacım var anlıyor musun ? yoksa benBen inanmıyorum. Kızmayalım diye öyle diyor.
An itibariyle biz:Dayanamaz açar 9. konuyu gerçek değilse. Ama ben gerçek olduğuna inanmak istiyorum. Buna inanmaya ihtiyacım var anlıyor musun ? yoksa ben