Bende hallolur diye bekliyordum ama alan kişide ödemiyorNe zamandır araba konusu açmıyordunuz halloldu sanmisrin ben, yine mi başa dönüyoruz.
Öffff valla baydınız ya konunuzdan devam edin. Bu aradabayşa ilgili 6. Konunuz
Bence alay eden sizsiniz. 8. Konunuz buBakın lütfen rica ediyorum alay etmeyin Allah rızası için alay konusu haline getirmeyin önemli bizim için bilgisi olanlar yazarsa iyi olur
Geçmiş olsun o vakit hepimizeBende hallolur diye bekliyordum ama alan kişide ödemiyor
Kızlar merhaba
bu sorunlu araç vardı herkes çok güzel yorum yaptı çok teşekkür ederim şimdi kısa özet geçiçem eşimin abisi zamanında eşimin üzerine yaptı bu aracı.. Ama aracı abisi almış ve o kullanmış iki ay öncesi yaklaşık birine usülsüz noterden satış olmadan veriyor aracı üstelik üstünde borç var bu aracın trafik cezası ve vergi borcu ilk başta bir miktar ödendi.. Şimdi ilk taksit geldi çattı adam ödemiyor oyalıyor bugün vergi dairesi açık öde diyor eşim tamam diyor ödemiyor yada ben sana para göndereyim öde diyor eşime.. ama dediğini yapmıyor adam.. Neyse bu işte kaynımında parmağı var belli ödememesi de çünkü adam dün para gönderecektim bi anda vazgeçti.. Bugün yine eşimin telefonundan ben adama mesaj attım..işte ödemezse haciz geleceğeni arabaya çekeceklerini falan eşim yazdı gibi.. Eşim çok kafasına takıyor çalışırken bile aklımdaydı diyor pazartesi saat 12 ye kadar ödenmezse direkt emniyete gidicem dedi adam bizim çevreye yakın oturuyor tcsi telefonu her şeyi mevcut elimizde eşime abin engel olur sana diyorum başımı belaya mı sokacak dedi evime bu araç yüzünden haciz gelecek diye çok korkuyorum maaşına el koyarlar diye falan sizce bu saatten sonra ne yapmalız bu araçta haciz var yapılandırma bozulduğu an çekerler diye düşünüyorum muayenesinde yaptırmadı daha adam ben eşime daha bişey deme kendi yaptığı masraf yanına kalsın diyorum şunu merak ediyorum direkt ödenmediği için arabayı mı çekerler yoksa evimiz ipotekli ödüyoruz onada gelir mi haciz
Kendi piskolojisini düşünmüyorsa keşke bizimkini düşünseAvukat olan arkadaşlar yada bilgisi olanlar.
Kızlar merhaba 👋🏻 bu sorunlu araç vardı herkes çok güzel yorum yaptı çok teşekkür ederim şimdi kısa özet geçiçem eşimin abisi zamanında eşimin üzerine yaptı bu aracı.. Ama aracı abisi almış ve o kullanmış iki ay öncesi yaklaşık birine usülsüz noterden satış olmadan veriyor aracı üstelik üstünde...www.kadinlarkulubu.com
Bunaldım artık
Arkadaşlar lütfen bilgili olanlar bana yanıt versin abisi zamanında eşimin üzerine kendisine araba almış eşimin üstüne borç birikmiş yığılmış yapılandırma yapıldı. Abisi eşime sormadan arabayı satmış imzasız vermiş bu araç hacizli bir araç trafik ve vergi borçları ödenmediği için abisi hergün...www.kadinlarkulubu.com
Korktuğum başıma geldi?
Kızlar ben son konumu açıyorum ister şikayet edin ne yaparsanız yapın ister hesabımı kapattırın.. Biliyorsunuz eşimin abisi zamanında eşimin üzerine bir araba almış ve o araba şuan hacizli 16 binden fazla borcu var hatta bugünde eve kağıt geldi trafik cezası kağıdı esimin üzerine olduğu için...www.kadinlarkulubu.com
Avukat arkadaşlar ne olur yardımcı olum?
Arkadaşlar merhaba ben geçenlerde yine konu açmıştım eşimin abisi eşimin üstüne araba almış bütün borçlar trafik cezası ve vergi borçları eşimin üzerine birikti şimdi baktım 16 bin ve araca e haciz de konmuş yapılandırma başvurusu yapıldı şubat 1 de ilk taksit ödenmesi gerekiyor ama bu zamana...www.kadinlarkulubu.com
Hergün bu yüzden kavga?!
Arkadaşlar zamanında eşimin üstüne abisi araba almış kendi işleri battığı için arabayı eşimin üzerine yapmış ve kaç senedir borç ödemiyor vergi ve trafik cezası hep bize geliyor haliyle eşimde abisini sürekli uyarıyor abisi sürekli oyalıyor ödeyeceğim diye ama öderken yok.. 20. 000 bine yakın...www.kadinlarkulubu.com
Bunu çözemezsem bitecek?
Arkadaşlar ben daha öncede bir çok konu açmıştım evliliğim ve eşim ailesi ile ilgili.. Şimdi size bişey sorucam, eşimi çok seviyorum iyi bir insan bizim için herşeyi yapan iyi niyetli bir kişi ama bu iyi niyetini kendi annesi babası ve abisini de kullanmış fazlası ile abisi batmış yardım etmiş...www.kadinlarkulubu.com
Sorunlu araç hk?!
Avukat veya bu konu hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar e hacizli trafik ve vergi borçlu araç bu borçlar Ödenmeden muayeneye sokulabiliyor mu acaba?www.kadinlarkulubu.com
Sizce ödeyecek mi bu sefer?
Arkadaşlar merhaba daha önce bir kaç sefer bu konu üzerine post açmıştım.. Eşimin üzerine abisi bir araba almış abisi kullanıyor vergi borçları eşimin üzerine birikmiş 16 bin civarı ve e devlette hacizli görünüyor bu araç tedirginim korkuyorum çğn eşimin abisi tam bir üç kağıtçı her dediği...www.kadinlarkulubu.com
Yani bilemiyorum, bari bir-iki avukata gider danışır insan, 8 konu açıp, psikolojisinden olacağına.
veeee hos geldın 2020 bıttı 2021de ilerliyoruz sen nıye bıtmedın acep
Kızlar merhaba
bu sorunlu araç vardı herkes çok güzel yorum yaptı çok teşekkür ederim şimdi kısa özet geçiçem eşimin abisi zamanında eşimin üzerine yaptı bu aracı.. Ama aracı abisi almış ve o kullanmış iki ay öncesi yaklaşık birine usülsüz noterden satış olmadan veriyor aracı üstelik üstünde borç var bu aracın trafik cezası ve vergi borcu ilk başta bir miktar ödendi.. Şimdi ilk taksit geldi çattı adam ödemiyor oyalıyor bugün vergi dairesi açık öde diyor eşim tamam diyor ödemiyor yada ben sana para göndereyim öde diyor eşime.. ama dediğini yapmıyor adam.. Neyse bu işte kaynımında parmağı var belli ödememesi de çünkü adam dün para gönderecektim bi anda vazgeçti.. Bugün yine eşimin telefonundan ben adama mesaj attım..işte ödemezse haciz geleceğeni arabaya çekeceklerini falan eşim yazdı gibi.. Eşim çok kafasına takıyor çalışırken bile aklımdaydı diyor pazartesi saat 12 ye kadar ödenmezse direkt emniyete gidicem dedi adam bizim çevreye yakın oturuyor tcsi telefonu her şeyi mevcut elimizde eşime abin engel olur sana diyorum başımı belaya mı sokacak dedi evime bu araç yüzünden haciz gelecek diye çok korkuyorum maaşına el koyarlar diye falan sizce bu saatten sonra ne yapmalız bu araçta haciz var yapılandırma bozulduğu an çekerler diye düşünüyorum muayenesinde yaptırmadı daha adam ben eşime daha bişey deme kendi yaptığı masraf yanına kalsın diyorum şunu merak ediyorum direkt ödenmediği için arabayı mı çekerler yoksa evimiz ipotekli ödüyoruz onada gelir mi haciz
Ezbere bildiğim için arabayı görünce gerisini hiç okumadım bileAblam kör oldum puntoyu küçükt bari