iyi günler bende bir şey sormak istiyorum şimdiden teşekkürler
ben evlilik dolayısıyla işden ayrıldım.evlendım 6 ay sonra işden ayrıldım.dilekçemde evlilik dolayısıyla ayrıldıgımı beliirttim,5 ayda bekledim.dava actım.davam görüldü 1.nci durusması.
3ay sonraya 2.nci davam kaldı. yalnız işyeri husubet diyerek belirti.bana sormadılar bile
yalnız dilekçemde işden cıkıs dılekcem evlilik cuzdanı fotokopim gerekli evraklarda vardı
size sorum ben şirket adı diyerek belirtmedim davacıyı şirket yetkilisi patron olan şahısı yazdım şirket ortagı iki tane.
diğer davada ticari sicil gazeteleri hizmet dökümüm istendi zaten ordan benım evlilik dolayısıyla çıktıgım belli dilekçemde var sgk evlilik için cvıktım kodla cıkısım verildi
kafama takılan şirket verilmedi şirket yetkilisi patron verdim bundan birşey olurmu(
dilekçemde tazmınat fazla calısma süreleri hafta sonu gibi ibareler var.sizce tanık bulmalıyımmı
şirket babası kardeşi calısan sadece temızlıkcı bayan var orda sigortası yok maas alıyo tek işinsden olacam kaygısıyla sahıt olmaz.kanunı hakkım evlılık dolayısıyla cıktıgım için tazmınat hakkım var.buda belgelerde mevcut.diğer yazılar için şahıt bulamazsam ne olur:
tşkler