günaydın öncelikle teşekkür ederim cevabınız için ,
biraz uzun anlatacağım yalnız
ben bu işyerine sekreter olarak başladım geçtiğimiz haziran ayında sipariş kabuldeki personel doğum iznine çıkınca ben onun yerine geçtim benim yerime personel aldılar kasım ayına kadar bu şekilde devam ettim doğum iznine giden arkadaş geldi işine tekrar devam etti. ve yetkilim bana söylediği açıklama sen hep orda kalacaksın geri sekretaryaya geçmeyeceksin .Kasım ayında personel çıkarıldı 2 adet stajyer ile sekretarya benim kontrolümde idare ediliyor ben artı satış sonrası hizmet ve sipariş kabul işlerinde yapıyorum.Muhasebedeki bir personel ile tartışmam üzere patron öncesinde beni haklı buldu fakat kac aydır bu didişme devam ediyor ve muhasebe birimi benim işimi engellemek uzatarak yapmak için elinden geleni yapıyor bu da benim stresli bir şekilde çalışmama sebep oluyor dün yine muhasebenin işleri uzatması üzerine genel mudurun karsında ben ve muhasebe mudur vardı adama ne desem onlar haklı dedı ve cıktı cok uzuldum belkide benim işten kendi istifam ile cıkmamı istiyorlar kısaca özetlemeye çalıştım ne yapabilirim alo 170 aradığımda iş hukuku 22. maddeden bahsettiler bana yardımcı olursanız cok sevınırım.
şöyle bir durum daha oldu geçen ay genel mudur fuardaydı o yokken benım doktora gıtmem gerekıyordu kendisine whatsapdan yazıp izin istedim geçmiş olsun dedi dunku konusmada burayı nasıl bırakıp gıdersın burda kımsenın haberi yok kı daha once ıse basladıgımda sız benden ızın al ben yoksam yanımdakı arkadasıma soylememı istemiştiniz dedim ama yok burası stajere kaldı falan konustu ben doktora gıttım kı dıger arkadas sut ıznı ıcın 4,5 cıkması gerekırken 5,30 kadar bekledı 18:00 mesai bıtımı bende guvensızlık var ıse doktor evraklarım duruyor gosterebılırım dedım bana cok kızdı sen delımısın dıye hıtap ettı cok ıncındım dun yerın dıbıne gırdım yardım edın bana bır akıl verın lutfen