- 28 Mayıs 2014
- 77
- 37
- 28
İyi günler durumunuza üzüldüm İnşallah en kısa zamanda çözüme kavuşturursunuz, size şöyle söyleyim bebeğinizin velayeti size verilir, eşiniz devlet memuruymuş eğer siz çalışmıyorsanız en kötü ihtimalle diyorum 500 TL nafaka bağlarlar diye tahmin ediyorum (hakimin takdirine bağlı tabi), ayrıca evlendikten sonra alınan bütün herşey sizin ortak malınız olduğu için arabanın üstündede hakkınız vardır, eğer araba eşinizin üzerine kayıtlıysa tabi.10 aylik evliyim ve 4bucuk aylik hamilryim esimden siddet ve ailesi yuzunden bosanmak istiyorum ayrica aldatma tesebbusude var eski kiz arkadasini defalarca aramid msjlar atmis kiz bunu istememis evlendikten sonra aldigimiz bir araba var krediyle yaklasik 10 binini altinlarimi verdim daha kredi bitmedi araba uzerinde hak talep edebilirmiyim bebegin bende kalmasina sorun cikarcagini sanmiyorum bebegimin bakimi dogum masraflarim icin nafaka talep edebilirmiyim kendisi devlet memuru 2300 maas aliyor ve lojmanda kira vermeden oturuyor bana ne kadar nafaka baglarlar bebegimin masraflarini karsilayabilirmiyin
Araba esimin ustune peki kalan borcada ortak olmus oluyormuyum arabayi 62 bine aldik 50 bini nakitti 15 bin kredi cektik ve temmuz ayina kadar 833 aylik odemesi var bide bosanma davasini acsamda nafaka alabiliyormuyimİyi günler durumunuza üzüldüm İnşallah en kısa zamanda çözüme kavuşturursunuz, size şöyle söyleyim bebeğinizin velayeti size verilir, eşiniz devlet memuruymuş eğer siz çalışmıyorsanız en kötü ihtimalle diyorum 500 TL nafaka bağlarlar diye tahmin ediyorum (hakimin takdirine bağlı tabi), ayrıca evlendikten sonra alınan bütün herşey sizin ortak malınız olduğu için arabanın üstündede hakkınız vardır, eğer araba eşinizin üzerine kayıtlıysa tabi.
birde avukat ucreti ben odemek zorundamiyimİyi günler durumunuza üzüldüm İnşallah en kısa zamanda çözüme kavuşturursunuz, size şöyle söyleyim bebeğinizin velayeti size verilir, eşiniz devlet memuruymuş eğer siz çalışmıyorsanız en kötü ihtimalle diyorum 500 TL nafaka bağlarlar diye tahmin ediyorum (hakimin takdirine bağlı tabi), ayrıca evlendikten sonra alınan bütün herşey sizin ortak malınız olduğu için arabanın üstündede hakkınız vardır, eğer araba eşinizin üzerine kayıtlıysa tabi.
Evet bütün herşeye ortak oluyorsunuz, yani bu durumda borcada ortaksınız, dava sonuçlanmasa bile, ayrı yaşadığınız için hakim size ve bebeğinize belirli bir ücret nafaka bağlar, ayrıca durumunuzun olmadığını, bildirip bulunduğunuz yerdeki Baroya başvurursanız sizi avukatınız ücretsiz olarak temsil eder.Araba esimin ustune peki kalan borcada ortak olmus oluyormuyum arabayi 62 bine aldik 50 bini nakitti 15 bin kredi cektik ve temmuz ayina kadar 833 aylik odemesi var bide bosanma davasini acsamda nafaka alabiliyormuyim
İyi günler durumunuza üzüldüm İnşallah en kısa zamanda çözüme kavuşturursunuz, size şöyle söyleyim bebeğinizin velayeti size verilir, eşiniz devlet memuruymuş eğer siz çalışmıyorsanız en kötü ihtimalle diyorum 500 TL nafaka bağlarlar diye tahmin ediyorum (hakimin takdirine bağlı tabi), ayrıca evlendikten sonra alınan bütün herşey sizin ortak malınız olduğu için arabanın üstündede hakkınız vardır, eğer araba eşinizin üzerine kayıtlıysa tabi.
amcamla yengem ayrıldı.çocuğun vekaleti amcamda..buna rağmen yengem izin verilen günün dışına çıkıp hatta daha da ilerisi çocuğunu oturduğu ildeki okula yazdırmş.amcamlar almaya gitti fakat yiğenim gelmek istemedi.çocuğu almak için hangi yol izlenebilir*yada yengem çocuğu bu şekil yanında tuttuğu için suçlu olmuyor mu teşekkürler
öncelikle cevabınız için çok teşekkür ediyorum.çocuk ilkokul 5 e gidiyor.amcam çocuğunu istemeye gittiğinde ve yiğenim gelmiyeceğim şeklinde cevap verince ' çocuk gelmiyorsa ısrar edemeyiz ' demişler...ayrıca bu çocuk sosyal hizmetlerle görüşüldüğünde babamda kalıcam demişti.mahkemede bu karara dayanarak çocukları babaya verdi ama annesi sanıyorum beynini yıkıyor ve babana gitme diyerek gözünü boyuyor.bu şekilde çocuk gelmiyeceğim demiş.elleri boş döndüler.okula kayıt ederkende yengem ' çocuğumun babası yok ' diyerek kayıt ettirmiş.yengemin amacı nafaka daha fazla alabilmek..polis ile mi gidilmesi gerekiyor sadece avukat yeterli olamadı tek başına almak için..Merhaba, öncelikle çocukların velayeti babada ise annenin okula kayıt yaptırması mümkün değildir, zira okul kayıtları çocukların ikametgahlarına göre belirlenmektedir. (eğer ilkokul ise)
çocuk kaç yaşında? eğer mahkeme velayeti babaya verdiyse çocuğun gelmek istememesi diye birşey olamaz, annenin çocuğu yanında tutması hukuka aykırıdır. Karar icraya konularak polis vasıtasıyla çocuk alınabilir..anne hakkında da suç duyurusunda bulunulabilir, yargı kararına aykırı davrandığı için..
bide yeni kanunla sanırım 10 yaşından büyük çocuklar için zorlama söz konusu değil gibi bişey duyduk ne derece doğrudur?Merhaba, öncelikle çocukların velayeti babada ise annenin okula kayıt yaptırması mümkün değildir, zira okul kayıtları çocukların ikametgahlarına göre belirlenmektedir. (eğer ilkokul ise)
çocuk kaç yaşında? eğer mahkeme velayeti babaya verdiyse çocuğun gelmek istememesi diye birşey olamaz, annenin çocuğu yanında tutması hukuka aykırıdır. Karar icraya konularak polis vasıtasıyla çocuk alınabilir..anne hakkında da suç duyurusunda bulunulabilir, yargı kararına aykırı davrandığı için..
bubölüme herkes her soruyu avukat arkadaslara sorabilirler.
AVUKAT ARKADASLAR SORULARIMIZA CEVAP VERIRSENIZ VE BIZLERI AYDINLATIRSANIZ MADUR KADINLARIMIZA COK YARDIM ETMIS OLACAKSINIZ.MÜKAFATINIZ ISE SADECE ICTEN YÜREKTEN YAPILAN DUALARDIR:NEDEMISLER KIMININ PARASI KIMININ DUASI
anlaşmalı boşanıyoruz. cuma günü duruşmamız var. eşim 10 aylık oğlumuz için 300 tl yazmış anlaşma protokolüne. kendisi memur. bende çalışıyorum ve bebeğim şu an bakıcıda. aylık 500 tl bakıcı masrafı.. diğer masraflarıda var. bez mama vs. buna göre nafakayı duruşma günü hakime 400 yapılmasını isteyebilirmiyim. birde oğlum daha çok küçük babasında ne zaman yatılı kalabilir beni aydınlatırsanız çok sevinirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?