- 16 Ağustos 2013
- 600
- 557
Selam, benim Erdek de bir yazligim var fakat yurt disinda yasiyorum ve pek gidemiyorum ailem de ayda yilda bir gidiyor. Erdekde pekde tanidik sayilmaz ama babamin asker arkadasinin enistesine burayi tatilcilere sezonluk kirala hem sen hemde biz faydalanalim demis babam ve anahtarlari bu adama teslim etmis. 2-3 yildir bu adam sozde eve sahip oluyor. Her sene Erdek gibi bir yerde tatilcilerin ev bulmak da zorlandiklari yaz aylarinda bizim ev malesef kiraya verilemiyor. Sozu gecen sahis evi kiralamak isteyen olmadi deyip babami kandiriyor. Babam da arkadasimin akrabasi yanlis yapmaz diye cok guveniyor. Bu sene kardeslerim Erdege tatile gittiler ve evi gorduklerin de sok oldular. Evin ahirdan tek farki evde mutfak var ahirda yok o kadar pismis. Tatilciler eve ayaklariyla girmisler, halilarin pislikden renkleri donmus vs. karsi komsumuz " babaniz niye bu kadar bu adama guveniyor, eviniz 1 gun bile bos kalmadi, gelen gidenin haddi hesabi yokdu" Demi's. Ve hatta gecen sene de kendisinin 15 gun evimizi kullandigini soylemis.
Simdi benim sorum su, Ben bu adamdan biraz da olsa para alabilirmiyim? Ve nasil alirim? Eve 500 milyon masraf yapilmis( tatilciler bacayi yikmislar nelerine lazimdiysa baca yaz gununde) ve esyalar yani tabak canak herseyi almis gitmisler, cekyatlari kirmislar filan. En azindan diyorum yaptigimiz masraflari alalim bu sahisdan. Imzalanmis herhangi bir belge yok sadece babam agizdan sen burayi islet demis o kadar. Yardimci olursaniz tesekkur ederim.
Simdi benim sorum su, Ben bu adamdan biraz da olsa para alabilirmiyim? Ve nasil alirim? Eve 500 milyon masraf yapilmis( tatilciler bacayi yikmislar nelerine lazimdiysa baca yaz gununde) ve esyalar yani tabak canak herseyi almis gitmisler, cekyatlari kirmislar filan. En azindan diyorum yaptigimiz masraflari alalim bu sahisdan. Imzalanmis herhangi bir belge yok sadece babam agizdan sen burayi islet demis o kadar. Yardimci olursaniz tesekkur ederim.