• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avukat arkadaşlar yardımcı olabilir mi lütfen?

Herkes sizin söylediğiniz kadar kolay atlatamıyor süreci maalesef. Kişi böyle bir yargılamaya maruz kalması nedeniyle "yükü" kaldıramamış olamaz mı? Kaldı ki yukarıda herhangi bir bağ bulunmadığı anlaşılmış diye de ifade ettik. Yorumlarınız için teşekkürler fakat "suçlu suçsuz" olduğu konusunda değil diğer belirttiğimiz hususlarda kafası karışık arkadaşın.

Olamaz yada olabilir göreceli kavramlar orada yazılana yorum yapıyorum.. Arkadaşın iç dünyasını, yükü taşıyıp taşıyamadığını bilemem tabikii.

İtirafçılar serbest bırakılmıyor muydu? Belki itirafçı olmuştur.

Kapalı cezaevinde bulunduğu için sadece soyadı tutan kişilerle görüleşebiliyor veya arayabiliyor. Bu nedenle kendisi istese de görüşemez zaten.

Arama yapmasinda bi sikinti yok istedigini arayabilir.
Esimin arkadasi cezaevinde yillardir arar esimi. Esimin soyadi janbagi yok listeye isminida yazdiriyo gorus zamani gidipte gorusuyo
Hucrede ekstra cezali degilse ister annesini arar ister arkadasini fark etmez

İtirafçılar serbest bırakılmıyor muydu? Belki itirafçı olmuştur.
Herhangi bir bağ bulunamamış bu nedenle o suçtan dolayı çıkabilir yorumu yapıldı arkadaşa. Fakat "bulunduğu yeri terketme" ile ilgili yargılama devam edecekmiş.

Biz de anlamadık aslında. Bir hukukçu arkadaş gelse de derdimize derman olsa...
tutuklu olanlarin hepsinin ismi cikti gazetelerde, google yazsin ama sanki boyle bir insan yokmus gibi bir durum var ortada bence kandirilmissiniz

tutuklu olanlarin hepsinin ismi cikti gazetelerde, google yazsin ama sanki boyle bir insan yokmus gibi bir durum var ortada bence kandirilmissiniz
İlişkilerini biliyordum fakat süreci bilmiyordum, ben de yakın zamanda öğrendim durumu. O bir şekilde irtibata geçtiği için durumu yansıtmamış fakat soru işaretleri artınca kendisinde bana anlatma ihtiyacı hissetti. Bu konularla ilgili yorum yapabilecek uzmanlığımız yok benim de aklıma burası geldi sormak için açıkçası.

İlişkilerini biliyordum fakat süreci bilmiyordum, ben de yakın zamanda öğrendim durumu. O bir şekilde irtibata geçtiği için durumu yansıtmamış fakat soru işaretleri artınca kendisinde bana anlatma ihtiyacı hissetti. Bu konularla ilgili yorum yapabilecek uzmanlığımız yok benim de aklıma burası geldi sormak için açıkçası.
internette mi tanistilar

Arama yapmasinda bi sikinti yok istedigini arayabilir.
Esimin arkadasi cezaevinde yillardir arar esimi. Esimin soyadi janbagi yok listeye isminida yazdiriyo gorus zamani gidipte gorusuyo
Hucrede ekstra cezali degilse ister annesini arar ister arkadasini fark etmez

yok bunları kimseyle görüştürmüyorlar. hele mahkeme olana kadar aile üyeleriyle bile görüşemeyenler var. normal cezaevinde kalanlar gibi düşünmeyin.

yok bunları kimseyle görüştürmüyorlar. hele mahkeme olana kadar aile üyeleriyle bile görüşemeyenler var. normal cezaevinde kalanlar gibi düşünmeyin.

Kimseyle gorusturmuyolar diyelim illa bi bilgi vardir ama degil mi ?
Tc kimlik numarasi yeterli aslinda biliyo mudur ki?

internette mi tanistilar
Arkadaşımın kuzeni de askeri personel. Onun arkadaşlarından biri oluyor kendisi fakat tabi arkadaşımın ailesi henüz bu durumdan haberdar değil. Zaten görevi gereği çok sık yüz yüze gelemiyorlar. Suriye de de kaldı 6 ay. Yani 1 yıllık ilişkinin 6 ayı kişi zaten Suriye deydi. Henüz çok iyi tanıyamadığından durumu aileye açmadı.

Bence bıraksın bu çocuğu, zaten iyi tanımıyormuş. İlişkileri de karanlık anladığım kadarıyla.

Konu sahibi arkadasin tc kimlik numarasini biliyosa nufusa gitsin bilmiyosa ogrensin oyle gitsin nisanlimdan haber alamiuorum vs desin bakip hapisteyse soylerler
Veya adliyeye arayip infaz burosundan tc kimligiyle hangi hapishanede oldugunu ogrenir
Durumunuda suan tek yapabilicegi bu

Bence bıraksın bu çocuğu, zaten iyi tanımıyormuş. İlişkileri de karanlık anladığım kadarıyla.
Kendisine ben de çoğu zaman böyle telkinlerde bulundum fakat ne desek de boş. Kendisini ikna etmeli, kalben yaklaşıyor olaylara. İlişkide sorun yokken en son olaylarla ilgili kafasında oluşan soru işaretleri bir nebze olsun düşünmesini sağladı. Yalnız şu da var ki karşı tarafa haksızlık da etmek istemiyor. Ya sadece benim hüsnükuruntumsa diyerek netleştirmek istiyor meseleleri.

Kimseyle gorusturmuyolar diyelim illa bi bilgi vardir ama degil mi ?
Tc kimlik numarasi yeterli aslinda biliyo mudur ki?

ya bir arkadaşımın yakını da bu durumda. babasıyla görüştürmüşler bir tek. bilgi kısmına hiç girmeyelim ne için tutuklandığı hani genel olarak bilinsede özel olarak söylenmemiş. neden içeri alındığını bile bilmiyor kaç zaman oldu düşünün. avukatı bile birşey öğrenemiyor . mahkemeye çıkmadan öylece bekliyorlar.

Konu sahibi arkadasin tc kimlik numarasini biliyosa nufusa gitsin bilmiyosa ogrensin oyle gitsin nisanlimdan haber alamiuorum vs desin bakip hapisteyse soylerler
Veya adliyeye arayip infaz burosundan tc kimligiyle hangi hapishanede oldugunu ogrenir
Durumunuda suan tek yapabilicegi bu
Teşekkürler alakanız için. Umarım bu yöntemle sonuç alabilir.

ya bir arkadaşımın yakını da bu durumda. babasıyla görüştürmüşler bir tek. bilgi kısmına hiç girmeyelim ne için tutuklandığı hani genel olarak bilinsede özel olarak söylenmemiş. neden içeri alındığını bile bilmiyor kaç zaman oldu düşünün. avukatı bile birşey öğrenemiyor . mahkemeye çıkmadan öylece bekliyorlar.
Tek dileğim suçlu ve suçsuzun belirlenip ona göre davranılması. Umarım adalet yerini bulur en kısa zamanda.

Telefonda kendini kardeşi diye tanıtan kişiden
Keşke hangi cezaevinde olduğunu
Ve de sevgilisinin avukatının numarasını isteseymiş
Bu şüphe ve meraktan kurtulurmuş

Belki oda bir avukata danışıp bu bilgileri verdi

Bana palavra gibi geldi inşallah öyle değildir inşallah ben yanılırım

Umarım bir genç kızın daha kalbi kırılıp güveni sarsılmaz erkeklere karşı :110:

Telefonda kendini kardeşi diye tanıtan kişiden
Keşke hangi cezaevinde olduğunu
Ve de sevgilisinin avukatının numarasını isteseymiş
Bu şüphe ve meraktan kurtulurmuş

Belki oda bir avukata danışıp bu bilgileri verdi

Bana palavra gibi geldi inşallah öyle değildir inşallah ben yanılırım

Umarım bir genç kızın daha kalbi kırılıp güveni sarsılmaz erkeklere karşı :110:
Teşekkürler alakanız için. Yani insan şunu düşünüyor ister istemez: Bu kadar detaylı düşünülmüş bir palavraya ihtiyaç var mı? Ayrılmak isteyen bunu direkt ifade edebilir. Gerçekten insanın kafası bu noktada karışıyor işte. Ama malum erkek milleti, her şey bekleniyor :)

Back