• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avukat Arkadaşlar Yardım Lütfen

Dava henüz sonuçlanmadı ama onların davası sizinkinden biraz daha karmaşık.
Müteahhit dolaylı yoldan davalı oluyor asıl davalı toprak sahibi olanlardan biri.
Davanın konu olduğu yer yıkılıp yeniden yapılacak olan bir yer.

En son yıkımı durdurmuşlardı bu yüzden müteahhit ve toprak sahibi mecburi olarak kabul ettiler arkadaşın istediğini ama dava henüz bitmedi.
Anladım, teşekkürler.

Olayın içeriği tam olarak anlaşılmıyor. Sözleşmeniz var mı? Daha önce para gönderdiniz mi? Banka yoluyla mı gönderdiniz? Ne zaman gönderdiniz? Zamanaşımı sürelerine dikkat edin. Söylediğiniz fiyatlar bana uçuk geldi. Bu dava için sizden 50 k üstü isteyen avukatlara vekalet vermeyin derim.

Olayın içeriği tam olarak anlaşılmıyor. Sözleşmeniz var mı? Daha önce para gönderdiniz mi? Banka yoluyla mı gönderdiniz? Ne zaman gönderdiniz? Zamanaşımı sürelerine dikkat edin. Söylediğiniz fiyatlar bana uçuk geldi. Bu dava için sizden 50 k üstü isteyen avukatlara vekalet vermeyin derim.
Avukat asgari ücret tarifesinden haberiniz var mı ? Bu tarifenin altında ücret söyleyen avukatla iş yapma konu sahibi. Ben avukat değilim hakimim. İşin ehli avukat avukat asgari ücret tarifesinin altında çalışmaz.

Bir de forumlarda ucuz fiyat çekerek müvekkil avlamaya çalışanlara sakın sakın vekalet verme

Avukat asgari ücret tarifesinden haberiniz var mı ? Bu tarifenin altında ücret söyleyen avukatla iş yapma konu sahibi. Ben avukat değilim hakimim. İşin ehli avukat avukat asgari ücret tarifesinin altında çalışmaz.

Hakim olduğunuz belli. Piyasa ile ilgili bilgi sıfır. Hakimliği duruşma salonununa bırakın derim. Bu dava için 50 k isteyen avukat bariz kötü niyetlidir. Kendi baro tavsiye fiyatıma bakıyorum 28,500 Tl diyor??????????? Kaldı ki ev değeri üstünden yapılan anlaşma değil. Direkt avukat el emeği dediğimiz vekalet ücreti. Bi konuya yorum yapmadan önce bende bu konuyla alakalı nasıl bi bilgi var diye sorgulayın kendinizi. Karşımdakini eleştiriyorum da acaba ben ne biliyorum diye bi sorsanız kendinize, ona göre yorum yapsanız ben de gece gece avukatlık yapmak zorunda kalmasam? Kapiş hakime hanım?

canım kocan 50 bin istedi diye şu an cebinden 50 bin çıkacak demek değil bu
beraber bi avukata gidin, danışın, bilgi alın, maliyeti ne olur, kazanma ihtimali nedir onu öğrenin
danışmanlık ücreti de 50 bin değil sonuçta

Back