- 27 Şubat 2012
- 14.850
- 25.214
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne dedim sankizengin küfürü boyle oluyomuş demekki biz fakir fukaralar blmeyız oyle seyler![]()
22 gun cnm bi 5 bin gider heralde
ingiliz degiliz yaa hrseyi tam yazcak halimiz yok ben yazıyım siz anlayım cnm
ingiliz degiliz yaa hrseyi tam yazcak halimiz yok ben yazıyım siz anlayım cnm
yahu cek sen bılmıyomusun lımoncunun perrreeeeeleri ne kadar kıymetli hic adana yada trabzon burması alırmı hakketmişsin vallaaaa pipli mipli kufurleriNe dedim sanki
Türkiye'den ne götürülür deyince aklıma burmalar geldi, mezara mı götürecek sanki açılsın zulalar hediye zamanıdır madem dedim
Yerli olsun adı şöyle Adana ya da Trabzon olsun daha makbuldür hani
Ondan sonracıma çat yedik küfrü
Aşk olsun yani koca koca kadınlarız iki şaka da mı yapmayalım
Çağrışım yapıyo ister istemez
yanlıs yazda orda soylerken rezülü rüsva olsunOkunusunuda mı yazsaydim ki dut fre diye okur mu ki![]()
Duty freeen aldıgınız herset fişi ve ozel posetı ıle verılır sıze ucakta sorun yaratmaz, onun dısında aldıgınız tum sıvıları 100 mg gecıyorsa bagajda muhafaza edın, vızenız onaylandı ıse hesabınızda paranız olmasada olur...biletlerimizi aldık pasaportlar hazır
simdi gidicegimiz yer fransa belkcika belki ordan almanyadada geceriz tatilimiz uzun cünkü simdi bizim kalıcagımız yerdeki yengemlere hediye almak istiyorum sordum tabi ne istersin diye kibarlıktan bisey istemem dedi
simdi ben turkiyeden ne götürebilirim güzel yorumlarınızı bekliyorum
ayrıca yurt ıcı cok uctum ama yurt dısı ilk defa olucak cantamı nasıl hazırlamaylım kı bagajda sorun cıkmasın zaten 20 kiloymus baga hakkım el bagajı 8 kilo diyor
hani daha önce sorun yasayanlar keske cantamı söyle hazırlasaydım gelirken cok alısveris yapmak istiyorum bunları nasıl saklarım parfum makyaj mazemesi falan bakıcam artık oranın nesi meshursa
bide davetiye yoluyla yurt dısınsa cıkanlar yeni cıkmıs olanlara soruyorum hesabında ille 2500 lira para olmalımı bu turist vizesi icin gecerli diye biliyrum ben ama
almanya dönuste cok sorun cıkarmı hava yollarından dut freden alıs veris yaptıgmda el bagajımda olsa dut freden aldıklarım sorun olurmu parfum krem vs
aklıma gelmeyen ama yurt dısı ucak bagaj sorunlarınız varsa onlarıda yazın kı ben yapmayım....
Et ve peynir türü şeyleri alıp çöpe atıyorlar. Ceza bile öderler. Aman dikkat.Ev hediyesi olarak nevresim götür, fazla ağırlık da tutmaz. Lokum, sucuk, simit, pastırma götürebilirsin; oralarda kolay bulamadıkları Türk tatları...Az kıyafet götür ki dönüşte aldıkların için yerin ve hakkın kalsın. İyi tatiller.
Limoncu bak sana şunu söyleyim. Duty freeden atıyorum içki aldın onu mutlaka posetlettir. Onların posetlemesi gerekiyor. Yoksa güvenlik kontrolünden sıvıyı almazlar senin euroluk ickide güme gider. Malum sıvı kısıtlaması var. Bak yardım ettim sana kıymet bil azıcık![]()
Neden poşetsiz versinler ki? Adamlar da kuralı biliyor da alınan her şeyi poşete koyuyorlar. Pek yardım gibi olmadı sanki.![]()
Koymayanlarda var ondan olabilir mi ? Belki başıma geldi Dikkat etsin istemiş olamazmiyim
haa birde kredi kartı kullanıı bitetimizi alırken master cart kullanılır diyordu sitede ama yinede yurt dısına actırmak gerekirmi kartı
Olabilir elbette ama koymasalar dahi ki az bir olasılık kontrolde takıldığı zaman fişi var alınan yer belli falan yani bu kadarcık hakkını savunup ispatlayamayacaksa hiç yurt dışına çıkmasın. Yoksa bir torba adamı kurtaracaksa vay haline.