• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

avrupaya giderken hediye ne götürülür

El bagajınıza sıvı hiçbir şey koymayın..hepsi alırlar..tırnak törpüsü şampuan kolonya vs..
Giyecek fazla bir şey almayın şu anda burda soldes zamanı yani indirimde her şey..
Burda türk marketler var..türk kahvesi pastırma sucuk turşu her şey var..
Ben yiyecek olarak çiğ köfte ve roka getiriyorum sadece ikisi de yok çünkü..hazır çiğköfteler var ve roka denen yeşilliklerin tadı yok burda..
Ben oje saç boyası getiriyorum kendim için..
Burdakilere hediye ise eşarp baş örtüsi getirmiştim..

Bana avrupadan gelen akrabalar turk kahvesi kacak cay falan getiriyorlar artik burdan oraya gidecek enteresan bisey kalmadi ki :KK70:
Ben de son gidisimde kutulu cezerye lokum karisimlarindan, cekirdek turk kahvesi, kahve degirmeni falan goturmustum ama orda bir turk marketine ugradik hepsi vardi. En iyisi çok kasmadan bir ev gezmesine ne goturuyorsak onlardan goturmek, ille enteresan bisey olsun istiyorsan turistik magazalardaki hediyelik esyalardan alabilirsin ama onlar da kirilacak seyler olmasin valizleri paldir kuldur atiyorlar, bakir seyler falan olabilir.

Nevresim takımı olabilir. Yiyecek şeyler olabilir. İstanbul'da olsa mısır çarşısında vakumlanmış olarak satılıyor Malatya Pazarında. oradan al diyeceğim de az yer kaplıyor hem. Benim yengem geldiği zaman bol bol kuruyemiş, tatlı, vs yiyecek alıyor. Orada o yönden sıkıntı var sanırım.
lokum götür, baklava götür :)

English home yap bi,ordan bakarsin bi hediye.Ya da starbucks :-)

Parfüm alırsanız el çantanıza koymayın atarlar.Benim kolonyamı atmışlardı.Hefiye olarakta biz kuru pasta,kestane,kuruyemiş,çaydanlık,pijama,terlik gibi şeyler götürmüştük.

Ne dedim sanki
Türkiye'den ne götürülür deyince aklıma burmalar geldi, mezara mı götürecek sanki açılsın zulalar hediye zamanıdır madem dedim
Yerli olsun adı şöyle Adana ya da Trabzon olsun daha makbuldür hani
Ondan sonracıma çat yedik küfrü
Aşk olsun yani koca koca kadınlarız iki şaka da mı yapmayalım
Çağrışım yapıyo ister istemez
İnsanin adı çıkacağına canı çıksın derler ya limoncu arkadaşımız ne konu açsa yorum yapsa pat diye altın gününe dönüyor buralar sanırım bunaldı artk oda size patladı

Dutyfree alışveriş pasaport kontrolden sonra. Fazla aldırtmazlar zaten mağazada. Ağırlıkla ilgili değil. Her biletin belli bir Hakkı var. Mesela bir karton sigara gibi. İsteseniz de fazla alamazsınız?

Parfüm alırsanız el çantanıza koymayın atarlar.Benim kolonyamı atmışlardı.Hefiye olarakta biz kuru pasta,kestane,kuruyemiş,çaydanlık,pijama,terlik gibi şeyler götürmüştük.

Parfüm veya kolonya, 100 ml altında ise atmazlar.
Sizinki 125 ml olabilir.

100 ml ve altı serbest. Toplam 1 litre olacak şekilde.

İnsanin adı çıkacağına canı çıksın derler ya limoncu arkadaşımız ne konu açsa yorum yapsa pat diye altın gününe dönüyor buralar sanırım bunaldı artk oda size patladı
Ben ilk kez şaka amaçlı yazdım
O da aşinadır bana filan diye hani ne bileyim
Diğer konularına da yorum yapmışlığım var hiç öyle gülmedim normal yazdım diye biliyodur da alınmaz sanmıştım
Birden pipppliyorum seni dedi şaşırdım

Yiyecek götürme bence. Güzel bir ev eşyası götür. Süs falan. Büyük semazen olabilir. Ufak el yapımı kilim. Gümüş takı değil süs eşyası. Sedef kakmalı ahşap bir şeyler.

O kadar birikim simdi bu tatile giderse ne olacak limoncu28 limoncu28

O kadar emek verdiydin
Nasıl kıydın onları harcamaya
Nasıl kıyacan ki :eek:

Back