Avrupa’da Yaşamak Cidden İyi mi ?

SelinDede

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Mart 2019
213
149
18
29
Arkadaşlar merhaba ya arkadaşlarımın bir kısmı Almanya’ya filan gitti nasıl cidden orada yaşamak ? Irkçşılk var mı mesela ? Çalışma ortamı nasıl ? Bir arkadaşım kimse yüzümüze bakmıyor diyor cidden öyle mi ?

Benim kuzenim evlendi Almanya ya.Kocasi orda yasiyordu ailesiyle.Adam buraya donmek icin her seyi yapar gibi duruyor. Seven de vardir sevmeyende.

Hah bayadir yani 1 gundur falan acilmamisti bu konu 😃

Şoyle soyliyim; uzaktan gorundugu gibi degil diyeyim 🙄
Yani kötüler mi insan olarak çıkarcılar mı veya siz Almanya’da mı yaşadınız ? Yani ben gezmedik gidiyorum da masum görünseler de yaşayınca öyle değildir hele para konularında

Ülkeye, ülke içindeki şehre göre değişir.
Ama her gittiğiniz ülkenin eksi/artıları olacaktır, taşı toprağı altın muhabbeti yapanlar 3 günlük geziye gelip
Eavropa böyle, eavropa şöyle, eavropalılar şöyle de böyle diye sallayanlar oluyor :D
Yıllardır yaşıyoruz
Pardon abla deyip çekilesim geliyor
3 günde çözmüşse demek

Gideceginiz ulkeye ve sehire gore degisir
En onemlisi sizin kafa yapiniza gore degisir
Beklentileriniz neler , nasil yasiyorsunuz , sizi nasil yasamak mutlu eder , sorunuzun cevabi bu sorularin cevaplariyla ayni

Avrupa'ya gelip Turk gibi yasayanlar , uyum saglayamanlar mutsuz , ama buraya gelip adamlarin ulkesinde onlar gibi yasarsaniz gayet mutlu olursunuz ( tabi bu sizi mutlu edecekse )

Bu forumda pek cok kisi irkcilik yasamis ancak ben 30 senedir pek cok ulkeye gider gelirim , su anda da burda yasiyorum 1 kere bile irkcilik yasamadim

Mesela gecen senelerde Belcikada bir olay yasanmisti , turkler dugun konvoyu yapip otoyolu kapatmisti , mesela o insanlarin irkcilikla karsilasmalari son derece dogal , ama kurallara uydugunuz surece irkcilik yasamazsiniz

Avrupali insanlar sanilanin aksine gayet saygili , guleryuzlu ve kibarlar ( buradan okudugum kadariyla sadece almanlar boyle diil )

Ben cok mutluyum ve kesinlikle donmeyi dusunmuyorum , medeni , insan oldugum icin saygi duyulan , kibar insanlarla beraber yasiyorum

Ülkeye, ülke içindeki şehre göre değişir.
Ama her gittiğiniz ülkenin eksi/artıları olacaktır, taşı toprağı altın muhabbeti yapanlar 3 günlük geziye gelip
Eavropa böyle, eavropa şöyle, eavropalılar şöyle de böyle diye sallayanlar oluyor :KK70:
Yıllardır yaşıyoruz
Pardon abla deyip çekilesim geliyor
3 günde çözmüşse demek
Siz neredesiniz ? çevremdekiler hep Almanya’ya görüyor şu sıra iş yerine bir kız başladı 6 ay sonra Almanya’ya gitti .

Gideceginiz ulkeye ve sehire gore degisir
En onemlisi sizin kafa yapiniza gore degisir
Beklentileriniz neler , nasil yasiyorsunuz , sizi nasil yasamak mutlu eder , sorunuzun cevabi bu sorularin cevaplariyla ayni

Avrupa'ya gelip Turk gibi yasayanlar , uyum saglayamanlar mutsuz , ama buraya gelip adamlarin ulkesinde onlar gibi yasarsaniz gayet mutlu olursunuz ( tabi bu sizi mutlu edecekse )

Bu forumda pek cok kisi irkcilik yasamis ancak ben 30 senedir pek cok ulkeye gider gelirim , su anda da burda yasiyorum 1 kere bile irkcilik yasamadim

Mesela gecen senelerde Belcikada bir olay yasanmisti , turkler dugun konvoyu yapip otoyolu kapatmisti , mesela o insanlarin irkcilikla karsilasmalari son derece dogal , ama kurallara uydugunuz surece irkcilik yasamazsiniz

Avrupali insanlar sanilanin aksine gayet saygili , guleryuzlu ve kibarlar ( buradan okudugum kadariyla sadece almanlar boyle diil )

Ben cok mutluyum ve kesinlikle donmeyi dusunmuyorum , medeni , insan oldugum icin saygi duyulan , kibar insanlarla beraber yasiyorum
Ne iyi siz nerede yaşıyorsunuz ? Hamburg mu ne bir yer dediler herkes teklif almış da oradan cezbetmesin değil de benim bileğim yok

Siz neredesiniz ? çevremdekiler hep Almanya’ya görüyor şu sıra iş yerine bir kız başladı 6 ay sonra Almanya’ya gitti .

Gezme dışında ciddi anlamda yaşadığım, kültürü ve bürokrasisiyle iç içe olduğum İtalya ve İngiltere var.
Şu an İngilteredeyim, sonraki destinasyon neresi bilmiyorum henüz :D

Gezme dışında ciddi anlamda yaşadığım, kültürü ve bürokrasisiyle iç içe olduğum İtalya ve İngiltere var.
Şu an İngilteredeyim, sonraki destinasyon neresi bilmiyorum henüz :KK70:
Ya herkes gitti ben kaldım ofiste de beni de başka şehre yolladılar sabahtan ay me bileyim değişik

Ya herkes gitti ben kaldım ofiste de beni de başka şehre yolladılar sabahtan ay me bileyim değişik

Yani artısı eksisi oluru şu yüzden yazdım
Ben de yurt dışında ilk kez yaşayacağımda büyük hayallerim vardı
Ama mükemmel olmadığını görünce bozulmuştum
Artılarını eksilerini kafanda tartarsın
Ben mesela Türkiyeye dönsem adapte olabileceğimi sanmıyorum artık

Back
X