N nnickk Popüler Üye Kayıtlı Üye 31 Ocak 2010 123 227 25 Ağustos 2015 Konu Sahibi bogurtlenkusu #21 gul_perisi .!.: Teşekkür ederim psikolog mu psikiyatrist mi. Birde muayene ücreti yazarsanız çok sevinirim Genişletmek için tıkla... Ben medipol öğrencisi olduğum için ücretsiz gitmiştim o yüzden ücreti bilmiyorum ama telefonla arayıp ogrenebilirsiniz Bu arada psikiyatrist ama en az yarım saat sizi dinleyip ilgileniyor bana psikologdan daha çok faydası oldu
gul_perisi .!.: Teşekkür ederim psikolog mu psikiyatrist mi. Birde muayene ücreti yazarsanız çok sevinirim Genişletmek için tıkla... Ben medipol öğrencisi olduğum için ücretsiz gitmiştim o yüzden ücreti bilmiyorum ama telefonla arayıp ogrenebilirsiniz Bu arada psikiyatrist ama en az yarım saat sizi dinleyip ilgileniyor bana psikologdan daha çok faydası oldu
S semracicek Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Eylül 2015 2 0 37 20 Eylül 2015 Konu Sahibi bogurtlenkusu #22 dr. hakan karaş'ı öneririm kesinlikle. Levent'te. ondan önce 6 ay geçmemişti panik ataklarım tedaviye rağmen. sadece ilaç değil terapi de yapıyor.
dr. hakan karaş'ı öneririm kesinlikle. Levent'te. ondan önce 6 ay geçmemişti panik ataklarım tedaviye rağmen. sadece ilaç değil terapi de yapıyor.
drunk in love Popüler Üye Kayıtlı Üye 27 Ağustos 2014 908 548 29 23 Ekim 2015 Konu Sahibi bogurtlenkusu #23 zafer akıncı önce vıdeolarını ızleyın youtuden