Avrupa yakasında psikiyatrist.

bogurtlenkusu

Çay' bırak o day'mın.
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2013
4.845
8.817
Ya ben, düşüncelerimi kontrol edemez hale geldim. Kafamdakilerden kurtulmam lazım, bu şekilde yaşayamıyorum. Sürekli öleceğini düşünerek yaşayamıyorum.
Bana avrupa yakasında iyi, ama gerçekten iyi, ama gerçekten iyi bir psikiyatrist önerir misiniz? Devlette olmasın, hemen yarına randevu alabilmem lazım.
Bi süre taşımayın, lütfen.

Canım avrupa yakasında değilde anadolu yakasında kadıköyde beni ve bir çok arkadaşımı tedavi edip kurtaran bir dr var. Burda bir çok arkadasada tavsiye ettim. Çünkü benim hayatımı kurtarmıştır kendisi. Dr hasan basri izgi.. Müthiş bir adam öyle 5 dk konuşup ildç yazıp göndermez. Cidden imkanın varsa mutlaka git. Bir çok özel hastane ile çalışıyor. Google dan aratırsan face sayfasında tüm iletişim bilgileri mevcut

Cv'sine bir bakayım, teşekkür ederim.

Merhaba. Ben de bir süre Anksiyete ve panik bozukluk tedavisi gördüm. İlaçlarım halen devam ediyor.
Prf Dr Sedat Özkan hekimim ve kendisine minnettarım.
Özel muayenehanesi var, ayrıca haftada 1 gün Memorial Şişli hastanesine gidiyor, eğer sürekli ilaç kullanmanız gerekirse, Çapa Tıp fakültesinden ilaç raporu almanızı da sağlayabiliyor.
Umarım bir faydası olur

doktor tavsiyem yok ama bir an önce iyi olmanızı,ama gerçekten iyi olmanızı diliyorum :):) çok şeker bir üyesiniz çünkü :)

Kimin öleceğini düşünüyorsunuz?
Sevdiğim bir iki kişinin.
Çok teşekkür ederim, hemen bakıyorum cv'sine.
doktor tavsiyem yok ama bir an önce iyi olmanızı,ama gerçekten iyi olmanızı diliyorum :):) çok şeker bir üyesiniz çünkü :)
Çok teşekkür ederim, umarım olacağım.
doktor bilgim yok ama seni hep neşeli kıpır kıpır ve mutlu hayal ederdim....
Genelde öyleyim aslında, ama burada sürekli takılan herkes gibi benim de içimde kımıldanan kötü ruhlar var.

Ben dr umu öneremicem ama geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda atlatırsınız
Hayli teşekkür ederim.
Ben de korkarım bunun için de sık sık dua ederim Allahım uzun sağlıklı ömür ver onlara diye.
Evet, çoğu insan düşünür bunu, ama bende sanırım biraz günlük hayatımı etkileyecek seviyeye geldi. Bu yüzden uzman yardımı düşünmeye başladım.

Yrd.Doç.Dr aziz mehmet gökbakan
Medipolun mega da çalışıyordu en son telefonla randevu alabiliyorsunuz bir bakin isterseniz

Gecmisler olsun tatlım.
Ben sesi guven veren bir psikolog taniyorum ama bunlarin etkisinin gecici oldugunu dusunuyorum. Doktordan çikinca iki gün iyi hissedersin gene başlar. Olgunlaştıkça ve Zamanla korkularini yonetmeyi kendin öğrenirsin emin ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…