- 27 Mayıs 2013
- 4.845
- 8.817
-
- Konu Sahibi bogurtlenkusu
Cv'sine bir bakayım, teşekkür ederim.Canım avrupa yakasında değilde anadolu yakasında kadıköyde beni ve bir çok arkadaşımı tedavi edip kurtaran bir dr var. Burda bir çok arkadasada tavsiye ettim. Çünkü benim hayatımı kurtarmıştır kendisi. Dr hasan basri izgi.. Müthiş bir adam öyle 5 dk konuşup ildç yazıp göndermez. Cidden imkanın varsa mutlaka git. Bir çok özel hastane ile çalışıyor. Google dan aratırsan face sayfasında tüm iletişim bilgileri mevcut
doktor tavsiyem yok ama bir an önce iyi olmanızı,ama gerçekten iyi olmanızı diliyorum :):) çok şeker bir üyesiniz çünkü :)Ya ben, düşüncelerimi kontrol edemez hale geldim. Kafamdakilerden kurtulmam lazım, bu şekilde yaşayamıyorum. Sürekli öleceğini düşünerek yaşayamıyorum.
Bana avrupa yakasında iyi, ama gerçekten iyi, ama gerçekten iyi bir psikiyatrist önerir misiniz? Devlette olmasın, hemen yarına randevu alabilmem lazım.
Bi süre taşımayın, lütfen.
Sevdiğim bir iki kişinin.Kimin öleceğini düşünüyorsunuz?
Çok teşekkür ederim, hemen bakıyorum cv'sine.Merhaba. Ben de bir süre Anksiyete ve panik bozukluk tedavisi gördüm. İlaçlarım halen devam ediyor.
Prf Dr Sedat Özkan hekimim ve kendisine minnettarım.
Özel muayenehanesi var, ayrıca haftada 1 gün Memorial Şişli hastanesine gidiyor, eğer sürekli ilaç kullanmanız gerekirse, Çapa Tıp fakültesinden ilaç raporu almanızı da sağlayabiliyor.
Umarım bir faydası olur
Çok teşekkür ederim, umarım olacağım.doktor tavsiyem yok ama bir an önce iyi olmanızı,ama gerçekten iyi olmanızı diliyorum :):) çok şeker bir üyesiniz çünkü :)
Genelde öyleyim aslında, ama burada sürekli takılan herkes gibi benim de içimde kımıldanan kötü ruhlar var.doktor bilgim yok ama seni hep neşeli kıpır kıpır ve mutlu hayal ederdim....
Hayli teşekkür ederim.Ben dr umu öneremicem ama geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda atlatırsınız
Evet, çoğu insan düşünür bunu, ama bende sanırım biraz günlük hayatımı etkileyecek seviyeye geldi. Bu yüzden uzman yardımı düşünmeye başladım.Ben de korkarım bunun için de sık sık dua ederim Allahım uzun sağlıklı ömür ver onlara diye.
Uu, profesör, en sevdiğimden. Hemen bakıyorum teşekkür ederim.Of bende de ölüm korkusu var maalesef.
Unkapani'nda Prof.Dr. Arif Verimli var. Çok iyi diyorlar..
Teşekkür ederim psikolog mu psikiyatrist mi. Birde muayene ücreti yazarsanız çok sevinirimYrd.Doç.Dr aziz mehmet gökbakan
Medipolun mega da çalışıyordu en son telefonla randevu alabiliyorsunuz bir bakin isterseniz