Kına Gecesi avrupa yakasında kına gecesi mekanı?

1cicek3bocek

Doğu❤Doruk
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2011
7.748
6.019
398
zaman daralıyor kına gecesi mekanı bulamadım kızlar.Avrupa yakasında kına gecesi düzenleyebileceğim mekanlar var mı acaba çok yüksek rakamlar olmamalı yapan arkadaşlar önerebilir mi?

zaman daralıyor kına gecesi mekanı bulamadım kızlar.Avrupa yakasında kına gecesi düzenleyebileceğim mekanlar var mı acaba çok yüksek rakamlar olmamalı yapan arkadaşlar önerebilir mi?
suan direk bi mekan gelmio aklıma nerede oturuyosun ve kesinlikle kafelere bak en uygun yerler oralar

Merhabalar,

Forumda arastırma yaparken kına gecesi için yer tuttum demişşin acaba kaca tuttun,neler dahil bilgi verebilirmisin?

ben levent tarafnda oturuyorum insanların kolay gelebileceği biyer olmalı ama bulamıyorum öyle kafelerde yok bu tarafta bakalım zaman ne göstericek

Geleneksel kına gecesi yaşamak ve yaşatmak istiyorsanız Külliye adlı mekan doğru adresiniz...
Fiyat aralıgı gayet uygun.Sizin kına için ek bir masrafa girmenize gerek kalmıyor.Herseyi bütçelere göre ayarlamıslar.
Bir inceleyin derim.

cnm ya benımde bu yıl nişan olucak bu mekanın fiyat aralığı hakkında bıraz bilgi çıtlatır mısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…