Avrupa yakası

kumperisi90

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2013
3.024
9
108
Kızlar ben burayı çok sevdim Bazı buluşmalar görüyorum ne dersiniz ?

Bence olur ama sanırım kimse pek yanaşmıyor buluşmaya. Bende daha önce bir kaç kez yazdım ama bir sonuç olmadı. Eğer uygun zaman olursa ben varım kısacası...

Ben Yeşilpınardayım siz nerdensiniz?

canım kusura bakma şimdi gelebıldm , dedğin gibi kımse yanaşmıyor anladıgım kadarıyla . ama senınde burdan görustugun bırılerı varsa ayrıyetten onlarada haber edersın onlarda başkasına böyle cogalırız dıye dusunuyorum

Tamam olur. Şöyle yapalım bir tarih belirleyelim ilk önce bi kahve için buluşuruz ortak bir yerde burdan yazalım tarihi sonra yazıştığımız kişileride buraya yönlendiririz olur.

Mesela 05.10.2013 cumartesi saat 15:00 nasıl olur herkes bulunduğu yeri söylerse ona göre ayarlama yaparız.

oo hayır bunu yapmaaa :2::2: o gün benım en yakın arkadasımın kına geceesıı vaarrr

mesela ondan sonrakı hafta falan olabılır. ben buyukçekmecede oturuyorum canım

Uzaktaymışsın ama metrobüs var dimi :) tamam o zaman sonraki hafta diyelim ama kesin karar verelim ona göre başkalarınıda dahil edebilelim. Sen pek görünmüyorsun buralarda :)

Uzaktaymışsın ama metrobüs var dimi :) tamam o zaman sonraki hafta diyelim ama kesin karar verelim ona göre başkalarınıda dahil edebilelim. Sen pek görünmüyorsun buralarda :)

evet metrobüs var canım o zaman önümüzdekı hafta kesinliği belirtelım olurmu ? aslında bı ara buralardaydım sürekli sonra ne oldu bende bilmiyorum

yahu ben msj yazamıyorum :2::2: henüz bişeyler 50 ye mi ulaşmamış ne :26: sen bana özelden face adresının lınkını atarmısnnn

yahu ben msj yazamıyorum :2::2: henüz bişeyler 50 ye mi ulaşmamış ne :26: sen bana özelden face adresının lınkını atarmısnnn

Tamam vereyim de sende kendini tanıtan bi mesaj at olur mu :)))))

Bu arada 5 dakikada bir mesaj yazılıyomuş az önce yanlış yazdım heralde. Sana yazdığım mesaj bana geldi :))))))))) Bekleyelim 5 dk sonra yazarım :)

Son düzenleme:

iki soyadın var öyle dğilmi ? kapak fotondada oğlun sanıırım :26: yanlış birini eklemeyeyım sımdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…