- 22 Ağustos 2013
- 3.024
- 9
- 108
- Konu Sahibi kumperisi90
-
Bende varım çok eğlenceli olur:) Özelden mesaj atabilirsiniz..
Ben Yeşilpınardayım siz nerdensiniz?
Gaziosmanpaşa merkez
Ben Yeşilpınardayım siz nerdensiniz?
canım kusura bakma şimdi gelebıldm , dedğin gibi kımse yanaşmıyor anladıgım kadarıyla . ama senınde burdan görustugun bırılerı varsa ayrıyetten onlarada haber edersın onlarda başkasına böyle cogalırız dıye dusunuyorum
Tamam olur. Şöyle yapalım bir tarih belirleyelim ilk önce bi kahve için buluşuruz ortak bir yerde burdan yazalım tarihi sonra yazıştığımız kişileride buraya yönlendiririz olur.
Mesela 05.10.2013 cumartesi saat 15:00 nasıl olur herkes bulunduğu yeri söylerse ona göre ayarlama yaparız.
oo hayır bunu yapmaaa :2::2: o gün benım en yakın arkadasımın kına geceesıı vaarrr
Tamam o zaman sen söyle zamanı. Bu arada sen hangi semttesin?
mesela ondan sonrakı hafta falan olabılır. ben buyukçekmecede oturuyorum canım
Uzaktaymışsın ama metrobüs var dimi :) tamam o zaman sonraki hafta diyelim ama kesin karar verelim ona göre başkalarınıda dahil edebilelim. Sen pek görünmüyorsun buralarda :)
Uzaktaymışsın ama metrobüs var dimi :) tamam o zaman sonraki hafta diyelim ama kesin karar verelim ona göre başkalarınıda dahil edebilelim. Sen pek görünmüyorsun buralarda :)
yahu ben msj yazamıyorum :2::2: henüz bişeyler 50 ye mi ulaşmamış ne :26: sen bana özelden face adresının lınkını atarmısnnn
tamam vereyim de sende kendini tanıtan bi mesaj at olur mu :)))))
Tamam vereyim de sende kendini tanıtan bi mesaj at olur mu :)))))
Bu arada 5 dakikada bir mesaj yazılıyomuş az önce yanlış yazdım heralde. Sana yazdığım mesaj bana geldi :))))))))) Bekleyelim 5 dk sonra yazarım :)
iki soyadın var öyle dğilmi ? kapak fotondada oğlun sanıırım :26: yanlış birini eklemeyeyım sımdı
Eveeet iki soyadım var. evet o gördüğünde benim oğluşum :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?