Avrupa yakası

merhaba istanbul beşiktaştayım, burda arkadaşım pek fazla yok, 26 yasında evliyim, çocugum yok , normalde çalışıyorum ama burda iş arama surecındeyım, burdan tanışıp görüşebileceğim , kahve içip kitaplarımızı paylaşacağımız birileriyle tanışıp sanal ortamdan gerçek ortama tasıyacagım arkadaşlarımı bulmak istiyorum,

merhaba istanbul beşiktaştayım, burda arkadaşım pek fazla yok, 26 yasında evliyim, çocugum yok , normalde çalışıyorum ama burda iş arama surecındeyım, burdan tanışıp görüşebileceğim , kahve içip kitaplarımızı paylaşacağımız birileriyle tanışıp sanal ortamdan gerçek ortama tasıyacagım arkadaşlarımı bulmak istiyorum,

bende kitap okumayi cooook seviyorum:)) evliyim cocugum yok ve 26 yasindayim.issizim bi de :/ bu arada seyrantepedeyim bende.

slmlar istanbula geleli 5 ay oldu kimsemiz yok burda bitek minik ogluşum ve eşim bahçelievlerde oturuyoruz
dertleşecek dostlara herzaman ihtiyaç vardır

Biliyorum canm başka yerde de görüşmüştük seninle hatırlarsan :)
Çok güzel buralar değilmi tatlım ben çok beğeniyorum evlenince bile buralarda olucam :93:

ben oturduğum yeri çok beğenmiyorum.. havası çok temiz çok güzel fakat dışarı çıkıp yürüyüş yapabileceğim bi yer bile yok :s çok sıkıldım burda resmen ev hapsinde kaldım :/

ben oturduğum yeri çok beğenmiyorum.. havası çok temiz çok güzel fakat dışarı çıkıp yürüyüş yapabileceğim bi yer bile yok :s çok sıkıldım burda resmen ev hapsinde kaldım :/

ben yürüyüş için vadiyi tercih ediyorum özellikle yaz akşamları eşinle yürürsen çok keyifli tavsiye ederim canm :34:
merkez de güzel şeyler açılmaya başladı aslında ev hapsi yapma bence biraz gez kız :)

Back