Avrupa yakası 2009 anneleri ve bebişleri tanışmaya ne dersiniz

canım yaa valla bazen o kadar bunalıyorumki 4saattir uyumamak için direniyo benim kocada tv karşısında hiçç bakmıyo poyraza o alınca kıyameti koparıyo poyraz bana çok düşkün illa ben sallıcamsempatiksalakcinni

düzene girer cnm zamanla napalım işte bi şekilde katlanıyoruz ama buluma olursa gel yani yaramaz diye gelmemezlik yapmaasositososito

buluşma tarihi ve saati belirleyip en yakın zamanda buluşalım ama bebekleri 2-3 aylıklar için umarım zor olmaz

buluşma tarihi ve saati belirleyip en yakın zamanda buluşalım ama bebekleri 2-3 aylıklar için umarım zor olmaz
canım bakalım kimseden pek ses çıkmadı henüz bende buluşalım bi an önce diyorum takip etmeye devam et burayı öptüm çok:1hug:

slm avrupalı anneler nabersiniz bakalım? buluşuyomusunuz yoksa?

selam anadolulu anne:lepi:inşallah buluşçaz katılım durumuna bağlı olarak sizden naber bakalım

ben iiyim kızımla savasıyorum kudurukum benim hiç durmuyo fingir fingirzemuszemus

kuduruk şimdi sebze yedi ve uyuycak inşallah yatarda bende biraz dinlenirim çok yorgunum

selam kızlar ben geldim nasılsınız
vallaha ben iki çocuklan dışarıya çıkmam imkansız
ama yazın olabilir
yada bana yakın arkadaşlarla evde olabilir evde daha rahat oluruz diye düşünüyorum

selam kızlar ben geldim nasılsınız
vallaha ben iki çocuklan dışarıya çıkmam imkansız
ama yazın olabilir
yada bana yakın arkadaşlarla evde olabilir evde daha rahat oluruz diye düşünüyorum

doğru canım biz bi tanesiyle anca başediyoruz iki çocukla çok zor nerdesin tatlım

biz yakın sayılırız canım şişlideyim ben fulya eşimin mağazasıda taksimde:CüvCüv:

kiralık smokin takım elbise dikiyolar satıyo talimhanede canım mağazası evt çok da güzel olur walla:1hug:

slm aman ya kimseler yok ii uyudu kızım bende yattım biraz. yemek yedi yine kudurukluga kaldıgı yerden devam edio ee tabi bide uyuyunca şarj oldu:) gideyimde yemek yapayım eee kızlar nerde buluşuyosunuz?

canım daha kesin bi karar yok bizde henüz ohh ii walla dinlenmişsindir kıyamam ben kuzuya annesiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…