kızlar selam neslihan ben 7 buçuk aylık bi oğlum var şişlide oturuyoruz bu taraflarda oturan bebek ve bebek anneleriyle tanışmak yeni çevreler edinmek istiyoruz karşı taraftanda olabilir tabi duruma göre hadi annişler ve bebişler katılımlarınızı bekliyorum:lepi:
slm canım havalar bir düzelsin kızımı alıpta gelirim ben bol bol cevahirekaydirigubbakcemile5 görüşmek isterim sizlerle
cnm bu konuyu kendi ayında açarsan daha ii olur biz ocak anneleri buluşuoruz mesela ortak çok konu oluyo çocukların ilgileri aynı yönde olunca daha zevkli.
tabiki tatlım ayarlarız biz arabamızla olduğumuz için her yere gelebiliriz zaten tatlımzemuszemuseger burda yani anadoluda buluşma yaparsak orta noktalarda yaparız mesela capitol alışveriş merkezi ordan avrupa yakası otobüsleri falan hep geçio yada kadıköy natilus. duruma göre ayarlarız. avrupa yakası annelerininde katılmasını çok isterim
selam cnm hoşgeldin maşallah maşallah güle güle büyüt bebişini bende şişlideyim yakın sayılırızbende bende avrupa yakasından arkadaş aridim anadolu yakasından çok var emme avrupa yakasında pek yok yaw
bende beyoğlunda oturim çok isterim tanışmmayı
benim 3,5 yaşında bi kızım ve 3 aylık bi oğluşum var
tabiki tatlım ayarlarız biz arabamızla olduğumuz için her yere gelebiliriz zaten tatlımzemuszemus
selam cnm hoşgeldin maşallah maşallah güle güle büyüt bebişini bende şişlideyim yakın sayılırız
tabiki tatlım ayarlarız biz arabamızla olduğumuz için her yere gelebiliriz zaten tatlımzemuszemus
selam cnm hoşgeldin maşallah maşallah güle güle büyüt bebişini bende şişlideyim yakın sayılırız
evet cnm tanışırız neden olmasın bzim içinde bebişlerimiz içinde değişiklik olur güzel olur:1hug:sağol canım sende güle güle büyüt bebeğini
ay evet çok yakınız hemde inşallah tanışırız canım
sende bu taraftasın yani in tanışırız tatlım oğlularımızın ayları aynı sayılır:asigim:bİzde mÜmkÜn olursa tanıŞırız...
bahÇelİevler...
7 aylık oĞlum...
senlede yakınız cnm evet havalar biraz düzelir bizde iice kaynaşmış olur ve buluşuruz hoşgeldin tatlıma.s.benim de kızım 2 aylık olmak üzere biz leventte oturuyoruz havalar düzelince katılabiliriz size
inş şekerim olur tabi olmazmı:lepi:tamam ii ozaman sevindim. imkan olursa sana yakın arkadaşlarla toplanıp beraber gelirsiniz o zamankaydirigubbakcemile5
Merhaba, bende haziran annelerinden anadolu yakasındayız. Buluşup kaynaşsak güzel olur. Bu topiği de orda gördüm canım. Benim de 7 ay 5 günlük bi oğlum var.
hoşgeldin tatlıma.s.allah bağışlasın oğluşunu evt bencede çok güzel olur hem yavrucuklarımız arkadaş olurlar hemde biza.s