Avrupa yakası 2009 anneleri ve bebişleri tanışmaya ne dersiniz

merhaba bende bahçelievlerdeyim metroport ve kadirhasa yakın sayılırım...
benim 10 aylık ikizlerim var ....benim yanlız çıkmam biraz sorun sanırım yaza doğru tek başımıza çıkabilirz

merhaba bende bahçelievlerdeyim metroport ve kadirhasa yakın sayılırım...
benim 10 aylık ikizlerim var ....benim yanlız çıkmam biraz sorun sanırım yaza doğru tek başımıza çıkabilirz

hoşgeldin canım iyiki geldin sefalar getirdin:1hug:a.s.
maşallah oğluşlarına pek şekerler allah bağışlasın yaa doğrudur tatlım biz bi tanesiyle zor başediyoruz senin durumunu düşünemiyorum allah kolaylıklar versina.s

selam benim iki kızım var iri 11 yaşında ufaklıkta üçbuçuk aylık. kağıthane başak konutlarında oturuyorum. bende buralarda arkadaş arıyodum kendime. çalışıyodum doğumdan sonra işten ayrıldım tabi iyice sıkkıldım evde. yokmu kağıthane de bi arkadaş...

canım hoşgeldin ben şişlideyim ama yakınız kağıthanede 2 yıl çalıştım az çok bilirim bakalım biraz daha katılım olsun ortada bi yerlerde fln buluşuruz inşallah canım allah bağışlasın kızlarını:1hug:

selam
buluşmalara ben de varım. ben bakırköydeyim. biz burdan 3 arkadaş devamlı buluşuyoruz. onlara da söylerim onlar da gelirler. çok keyifli oluyor kızlar gerçekten yapalım bu buluşmayı. neslihancım msnmi özeline attım canım. irtibat kurarız ordan da.

hoşgeldin güzel anne:asigim:evt eminim keyiflidir tabi arkadaşlarada söyle gelsinler topice tanışıp kaynaşalım cnm

Amazon cum ekledim cnm kızlar msn sini atmak isteyenler özelden verebilirr
bu arada facebooku olanlar eklesin pls neslihan günaydın

meraba bende varım beylıkduzunde oturuyorum ama bana avrupa yakasında heryer uyar

yanlız cok deişik bişi olucak her yastan bebekle tam bı curcuna bu kadar bebeği kaldıracak bıyere gıtmek lazım

yanlız cok deişik bişi olucak her yastan bebekle tam bı curcuna bu kadar bebeği kaldıracak bıyere gıtmek lazım

ya evet canım karma olsun dedim çünkü kendi aylarımızdan istanbulda avrupa yakasında oturan aynı aydaki bebek ve anneleri bulmak kolay olmasa gereka.s

çok uzaksın canım ama sakindir oralar daha iyi valla şişlinin karmaşasından bunaldım bursalı biri olarakzemuszemus

bende aynı sekılde eskıden yakındım bayagı gultedeydım ama bende gurultusunden sıkıldım kactım buralara ama hafta sonları genelde oralardayım onun ıcın sorun olmuyo bana

slm kızlar bende sultangazide oturuyorum buralarda kimse yok heralde bnim bebiş çok huysuz buluşmaya gelebilirmiyim bilmiyorum ama yazmak istedimopuyorumnanaktan

delirme cnm sen ona lazımsın sakin ool düzelcek eninde sonundaa sen getir bana ben yola sokayımmsırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…