Avrupa da zenginmişiz

Valla isterse durumunuz çok çok iyi olsun arkadaşınızın sizden para istemek gibi bir hakkı yok, sizin de vermek gibi bir sorumluluğunuz yok. Kaldı ki borç bile değil, direkt para istiyor. Yüzsüzlük bu başka bir şey değil.

Ooo onun gibi insanlari hshicevmem.ama sizin gibileride sevmem yani herkese bu denli yuz veren.nedemek akarabalara arkadasa calismak.dunya sizin ustunuzden geciniyo herhalde. Esinizde bu yuzden ev oturmuyo insallah.o arkadasi silin engelleyin.akrabalarida silin engelleyin lazim degil zaten.esinizde calissin az eli maşali olun ya o ne oyle miy miy

Ay bu ne yüzsüzlük
Daha dün Avrupa da yaşayan kuzenim mesaj attı 10 kere yazdı çocuk bu corona muhabbetinden dolayi ters bi durum olduysa bak bi ihtiyaç varsa sakın cekinme soyle gondereyim diye. Ki cok şükür esimin geliri güzel diyebilirim. Düşünmesinin yeterli olduğunu, virüsün bitip kendilerinin buraya gelebilcek olmasinin benim icin en guzel sey olduğunu yazdim bende ayni ısrarla. Hic ihtiyacimizin olmadığını soyledim ki yok cok şükür Ben bana bu ısrarla soyleyeni bile kabul etmem Allah ters bi durum vermesin.. Arkadasın baya yuzsuzmus. En yakınımdan bile bu kadar rahat para isteyemem..

Siz Avrupa'ya giderken senet mi imzaladınız bütün dostlarıma akrabalarıma para göndereceğim diye.
Ne münasebet!
Kimseye para göndermek zorunda değilsiniz.
Ayrıca arkadaşınız ağır parazitmiş.

Gerçi haklısınız.
Borç diye insan gönderir bilemez karşısında ne düşünüyor.
Tecrübe olsun diyelim.
Kırılacak diye düşünmeyin bundan sonra.
Net olun.
Sizin iyi niyetli olduğunuzu anlayan bu tip insanlar sürekli olacak etrafinizda.
Uyanık olun.

Sizi resmen kullanıyor arkadas adı altında. Yapmayın böyle insanlar için bu tarz seyler herkes para kazanmak için neler çekiyor aldığınız parayı da böylelerine yedirmeyin.

Kadın bulmuş geçim kaynağını olan size oluyor. Birde cimri oluyorsunuz bırakın ne hali varsa görsün.

Suç sizin her isteyene niye veriyorsunuz paranızı akraba arkadaş farketmez sizle birlikte mi kazanmışlar o parayı. Isteyene hayır demeyi öğrenmeniz lazım veremem deyin yada gülün geçin . O arkadaşım dediğiniz kişiyide hayatınızdan çıkarın bence arkadaş değil kunduz çünkü

Böyle birine para yolladığına inanamıyorum bacım senin anan mı baban mı bu ne rahatlık böyle? Üstelik bide pişkinlik yapıyor
Ne koparırsam kârdır diye bakıyo sana
Böyle birinden arkadaş olmaz uzak durmalısın
İyiniyetini sömürdüğü halde pişkinlik etmesi yenilir yutulur değil
Yerinde olsam verdiğim paraları geri isteyip bağlantımı keserim

Kazaniyorsan kendine kazaniyorsun millete mi yedirecen boşver onları önce kendini düşün kendin için harca biriktir her ülkenin durumu ayrı bu arkadasinizda arsızmis

Ne babamdan ne de evlendikten sonra eşimden böyle rahatlıkla para isteyemedim ben.
Ne alaka imiş gönderde gönder. Herkesin gelirine göre gideride olur. Para burda 4 katı olabilir ama yaşadığınız yerde aynı sonuçta ki olmasa bile ne vereyim para mı ya sürekli sürekli.
İhtiyacı olur bir arkadasa yardım edilir ama arkadasınızınki ihtiyaçtan değil yüzsüzlükten bence.

ordada euroyu turk parasina cevirip 7 ye katladiginizi dusunuyor heralde
trilyoner olsan bile arkadasina ne anlamadim yuzsuzluk ayyuka cikmis
annemden kocamdan bu kadar rahat para isteyemiyorum ben.

bir dayim var annem yurt disindan emekli anneme her geldiginde bin avro aynen boyle soyluyor bin avro verde borclarimi kapatayim diyor.
ayni arkadasiniz gibi anneme gore 1000 avro bisey degil ama kendisine verince 7000 lira yapiyor.

ayyy bu nasıl bir arkadaşlık nasıl akrabalar...yamyam gibi kusura bakmayın ama siz çok iyi niyetli yaklaşmışsınız arkadaşınız ve diğer para isteyen insanlar sizi açık açık sömürüyor. Hatta arkadaşınız gerçek arkadaş değil. Bu leşleri hayatınızdan çıkarın lütfen rahat bir nefes alın. Benim arkadaşlarım böyle bir davranışta bulunsa hiç bir şey demem engellerim kulağıma laf gelirse beleşçi insanlara ihtiyacım yok derim. Ninemin bir lafı var kulağıma hala küpedir: İçin acıyacağına bırak yüzün acısın :)

siz avrupalı değilsiniz önce bunu bi netleştirelim.
göçmen statüsündesiniz en fazla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…