• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avrupa da zenginmişiz

Ama sakin bişey alma deseler bile bekliyorlar iişte .. yada senin çevre aile yapınız çok farklı çok şanslısın .. birkere anneme çok çukulata dağıtmış kadının biri demiş yahu bi çukulata da mi getiremedin bize annemde ya kusura bakma İnan kalmadı diyince kadın geri kıymetim olaydı bana ayırırdın demiş .. annem utanarak geldi anlattı bize
Burda da var, daha uygun deseydiniz. Hiç onlar oraya gelirken size Türkiye’den doldurup doldurup getiriyorlar mı? Bir ihtiyacınız var mı diyen var mı? Yok. Boşverin getirmeyin.

Bana da sen zenginsin yurtdisindasin, bana sigara al sunu al bunu al diye siparis verenler vardi basta. Ben babamdan bir şey isterken utanirken millet cok genis olmuş.

Ay daha neler
1450 euro ile yasam zaten bir cok avrupa ülkesinde zor. 20 sene fransada yasadim. Nerdesiniz bilmiyorum ama...
Daha kime ne para yollamasi?

Bir daha istediginde yillik fitre zekat zamani sana yolluycam, fazlasini bekleme diyin sussun.

Merhaba arkadaşlar daha doğrusu iyi geceler
Ben evliyim eşim şuan işsiz .. Avrupa da yaşıyorum ve Türkiye de yaşayan bi arkadaşım var.
lütfen ama lütfen Türkiye de yaşayanlar bunu okuyup yanlış anlamazsınlar eminim siz onlardan değilsinizdir. Bu arkadaşım sürekli bana para yolar mısın diyipdurdu Bende 100€ yoladım ve daha sonrasında 20€ yolar mısın hani 20€ orda 7katlanıyor ya ölmezsin 20€ yolarsan diyor onuda yapdım hala bana şu programı yükle ordan bana kolaylıkla yolarsın dedi . Bende dedimki güZwl arkadaşım elbet 20€ senin gözünde bişi değil ama benim eşim işsiz ben çalişiyorum seninde eşin çalişiyor sen evdeev hanımısın ben ev kira yan giderler benden gidiyor burda yaşam cidden öyle kolay değil diyince olay patladı. Cimrimişim ne var bi 20€ yolasan aç mu kalırsın Avrupalılar hep böyle sözde hiç paraları yok diye söylenirler diyip durdu .
Arkadaşlar cidden kira 800€
Senelik ayriyetten 185€fazla ceyran geldi ödememiz gereken
Aldığım maaş 1450€
bana diypr ki 450€ neyinize yetmiyor
Yahu dedim sana hesap mi verecem sen yaşa bakalım orda 450 TL ile yeter mi kendisi fazla bile olduğunu söyledi başıma ağrılar sokdu gitmiş başka insanlara da olur olmaz şeyler demiş bu nedir Avrupa’ların çekdiği ya gerçekden anlamıyorum yazık değilmi bize😒
Kendi akkrabalarım bile isteklerini yapmak için 2 ay maaşımı onlara harcıyorum ama Oray gidince bi çöp görmüyoruz nede olsa Avrupa sizde herşey bol daha iyi deniliyor ..
istersem 1 milyon euro kazanırım, anam değilsin babam değilsin bana mı güveniyosun derim.arkadaş değil o zaten salın gitsin parazit gibi o ne öyle

Avrupadaki akrabalarımdan hicbisey istemem, isteyemem ama Almanya nın cikolatasi degilde getirdikleri bi sucuk var 🙈 onu cok seviyorum bak 😁 sag olsunlar onu getirirler her sene. TR ye satışına bakıp bulamamistim aklima gelmisken bakayim belki simdi vardir 😁 millet cikolatasini sever ben sucugunu 🙈
Almanya'nın sucuğunu yemeyene cidden garip gelir yazdığınız. ben de çok seviyorum, çocukken yediğim sucukların tadına benziyor. şimdi ne katıyorsalar içine en pahalısını da alsan o tadı vermiyor. not: bahsi geçen Almanya sucuğu helal etten yapılır bi karışıklık olmasın :KK66:

bir dayim var annem yurt disindan emekli anneme her geldiginde bin avro aynen boyle soyluyor bin avro verde borclarimi kapatayim diyor.
ayni arkadasiniz gibi anneme gore 1000 avro bisey degil ama kendisine verince 7000 lira yapiyor.
Avrupa da emekli maaş Okadar düşükki özelikle Almanya’da. Benim mesleğim de ben anca ayda 500€ alırım başka değil. Annen nasıl bin Euro versin kaç ay kendisinden sıksın? yahu anlamıyorum onların gözünde bin Euro bişi değil ama annen bi milyar istesin bakalım verecek mi

Almanya'nın sucuğunu yemeyene cidden garip gelir yazdığınız. ben de çok seviyorum, çocukken yediğim sucukların tadına benziyor. şimdi ne katıyorsalar içine en pahalısını da alsan o tadı vermiyor. not: bahsi geçen Almanya sucuğu helal etten yapılır bi karışıklık olmasın :KK66:
He tabi canim helal et. Burdaki en iyi markalardan aldığım sucukla bile alakası yok cidden o sucugun. Baktım satışı yok maalesef orda uretiliyormus. Burda uretilse baska bi markalarin suratina bakmam 😁 neden o tadı yapamiyolar acaba 🤷‍♀️ Seneden seneye kuzenlerim geldikce getiriyolar biz istemeden sag olsunlar 🙏

Bir akrabam benden de istemisti bir miktar sözde zor durumdaymis.
O siralar kendisine ev almisti. Ev hediyesi olarak say dedim hatta mahcup olmasin diye.

Ve butun iyi niyetimle yolladim ama ne dedi biliyormusunuz?
Gelmemis varmamis hesabina.. tekrar yollasam olmaz miymis ?? :KK51:

Ya bende salagim yutacaktim bunu tabisi..yollamadim tabiki zaten uzun sürmedi ve ne hikmetse birden hesabina yatmis oldu yolladiklarim.

Safiz ya biz. Hic utanmalarina gerek yok salak saf gördügünden birseyler istemeye...

Insani bukadar salak yerine koyarken acaba kendi salakliklarindan haberleri varmi ? Acaba ona acidigimi ve ONUN salakligini gördügümü anlamis ve utanmismidir?

Gram ahlak etik ve yüz varmi?
Ben o ay kendi lüksümden ödün verdim de onun lüksüne aktardim ama gözü doymamis hatta daha cok acilmis demek...

Gram bogazindan gecmesin böyle insanlarin ondan bundan koparmaya calistiklari helal paralar.
Ben asla hakkimi helal etmiyorum böyle karsindakini salak yerine koyan insanlari.

En huylandigim konulardan zaten biridir.. kendin calis calistigini ye kardesim..

Cidden utanmasi olan insan ve zor durumda olan insan mahcup olur zaten birsey isterken.
Yok artık ya zor durumda ama ev aldı üstelik pra gelmemiş mişş. Pes. O orda keyif yapsın sen boğxını sık o parayı yolla Ama hala koymet değer bilmezsin. İşte böyleler malesef

yani simdi baktimda 20€ neredeyse 150 tl yapiyo ki kac kere yollamissiniz bide 100€ yollamissiniz sizin paranizla birikim yapiyo herhalde arkadasliginizi kesin ve sen once aldiklarini geri ode madem 20 € bisey degil sanada komaz deyin
Evet öyle hesaplayarak 20€ Dedi hani düşük rakam ben belki 50€ yolarım diye hesap etdi galiba. Ama İnan bizde bi kaç ay birikdirip geliyoruz Türkiye de üstelik uçak biletleri ayrı masraf veya arabayla gelmek özelikle öyle eziyetliki sırf memleketimizi görmek için. Oraya gelmek için 11 ay çalişip o 1ay olan tatilimizi iple çekiyoruz . denize gitmek aileyi görmek istiyoruz alişveriş yapmak istiyoruz mesela çerez baharatlar alıyoruz Ne bilim Yani böyle Yanii bizde. Dişardan hep wow görünse de aalında hep para sayıyoruz nekadar paramız kaldı diye. O arkadaşım bana asla şu fındığı da sana aldım koy valizine demez.

Arkadaşınız sizi kullanmaya çalışıyor. Azar azar isteyerek göze batmaz diye umut etti. Anladığım kadarıyla borç olarak da istemiyor. Sen ver ben yerim diyor resmen. Bence arkadaş felan değil o. İlişkiyi kesin.

Ahahaha olaya bak yakın olsa saçını başını yolucak para vermiyor diye😁 ister kardeşin olsun ki arkadaş bide mecbur musun canım. Ne insanlar var yahu sizde bide yollamış yollamış bide kötü olmusunuz😂

Avrupa da emekli maaş Okadar düşükki özelikle Almanya’da. Benim mesleğim de ben anca ayda 500€ alırım başka değil. Annen nasıl bin Euro versin kaç ay kendisinden sıksın? yahu anlamıyorum onların gözünde bin Euro bişi değil ama annen bi milyar istesin bakalım verecek mi
calisanlar emeklilerden dahami dusuk maas aliyor orada

ya zor durumda olur ister yollarsiniz borcuna sadik kalir geri oder sıkışınca yine ister isterseniz yine yollarsiniz ama hem size emrivaki yapiyor birde akil veriyor su programi yukle daha rahat yollarsin diye kendinizi kullandirtmayin insanlarin cogu iyilikten anlamiyor bakmis o istedikce siz yollamissiniz afederdisiniz ama oda heralde enayi bu dedi sorgusuz sualsiz yolluyor diye dusundu demekki siz itiraz edincede mecburmussunuz gibi cemkirmis hani bizler nasil elimize biraz para gecince altin dolar yapalim daha iyi birikir diyoruz oda sizin €larla yapmak istedi heralde

Merhaba arkadaşlar daha doğrusu iyi geceler
Ben evliyim eşim şuan işsiz .. Avrupa da yaşıyorum ve Türkiye de yaşayan bi arkadaşım var.
lütfen ama lütfen Türkiye de yaşayanlar bunu okuyup yanlış anlamazsınlar eminim siz onlardan değilsinizdir. Bu arkadaşım sürekli bana para yolar mısın diyipdurdu Bende 100€ yoladım ve daha sonrasında 20€ yolar mısın hani 20€ orda 7katlanıyor ya ölmezsin 20€ yolarsan diyor onuda yapdım hala bana şu programı yükle ordan bana kolaylıkla yolarsın dedi . Bende dedimki güZwl arkadaşım elbet 20€ senin gözünde bişi değil ama benim eşim işsiz ben çalişiyorum seninde eşin çalişiyor sen evdeev hanımısın ben ev kira yan giderler benden gidiyor burda yaşam cidden öyle kolay değil diyince olay patladı. Cimrimişim ne var bi 20€ yolasan aç mu kalırsın Avrupalılar hep böyle sözde hiç paraları yok diye söylenirler diyip durdu .
Arkadaşlar cidden kira 800€
Senelik ayriyetten 185€fazla ceyran geldi ödememiz gereken
Aldığım maaş 1450€
bana diypr ki 450€ neyinize yetmiyor
Yahu dedim sana hesap mi verecem sen yaşa bakalım orda 450 TL ile yeter mi kendisi fazla bile olduğunu söyledi başıma ağrılar sokdu gitmiş başka insanlara da olur olmaz şeyler demiş bu nedir Avrupa’ların çekdiği ya gerçekden anlamıyorum yazık değilmi bize😒
Kendi akkrabalarım bile isteklerini yapmak için 2 ay maaşımı onlara harcıyorum ama Oray gidince bi çöp görmüyoruz nede olsa Avrupa sizde herşey bol daha iyi deniliyor ..

Tirilyoner olsan kime ne?
Ne için hesap veriyorsun?
Bu arkadaşlığın son kullanma tarihi çoktaaaann geçmiş

Back