Avonun kalıcı ve seksi parfümü hangisi

ben bunların üçünüde kulladım ama en çok beğendiğim koku perceıve yazın kışın da far away kullanıyorum little black güzel bir koku kullandım parfümünü şimdide vücut spreyini aldım...

Son düzenleme:

cevabın için teşekkür edeirm canım dediğim gibi testerde hemen uçtu parfumunu alınca uçmaz demi yani başuna almayayım

testrlar gerçekten hiç kalıcı deil ama parfümler kalıcı

Odunsu kokuları seviyorsan surrender çok hoş ve kalıcı. Bergamutlu sanırım. Far away de çok güzel bir parfüm. Biri odunsu biri daha meyveli gibi...

ben pearl gold kullanıyodum bi aara çok hoşuma gidiyo kokusu hemde kalıcı syılır bide crystal bilmemne adını unuttum o çok hafif ve güzel bi parfüm tomorrow da bi harika ama ne yazıkki hiçbiri istediğim kalıcılıkta değil

Avon un güzel parfümleri var ama henüz kalıcı olana rastlamadım :) ya paraya kıyıp daha iyi birşey alacaksınız, ya iyi bir parfümün çakmasını kullanacaksınız, ya da beğendiğiniz avon parfümünü yanınızdan ayırmayıp sık sık tazeleyeceksiniz.Avon un Soft Musk ını beğeniyorum, temiz, pudramsı, mis gibi bir koku.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…