• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avonun kalıcı ve seksi parfümü hangisi

çok merak ettim little black ile perceıve indirime girince hemen alıcam.ama testerınde kalıcı olmadı bende hemen uçtu inşallah parfumu alınca uçmaz.alacak olduğum parfumler little black-perceıve-far away bunları alıp denedikce mutlaka yazıcam sizlere .

ben bunların üçünüde kulladım ama en çok beğendiğim koku perceıve yazın kışın da far away kullanıyorum little black güzel bir koku kullandım parfümünü şimdide vücut spreyini aldım...

Son düzenleme:
ben bunların üçünüde kulladım ama en çok beğendiğim koku perceıve yazın kışın da far away kullanıyorum little black güzel bir koku kullandım parfümünü şimdide vücut spreyini aldım...

cevabın için teşekkür edeirm canım dediğim gibi testerde hemen uçtu parfumunu alınca uçmaz demi yani başuna almayayım

bende testır vardı parfumlerinin ve çoğunu denedim 1 koluna birini 1 koluma diğerini sıktım ama gün boyu hiçbiri kalmadı 3-4 saat dayanabildi malesef ohaoldumsmile Perceive - little black dress -bali bliss-far away-pur blanca-amondisyak ve daha hatırlayamadıklarım var. Acaba testır olduğu için mi dayanmadı anlayamadım.nasıl bir ten varmış bende CADIARZU

testrlar gerçekten hiç kalıcı deil ama parfümler kalıcı

Odunsu kokuları seviyorsan surrender çok hoş ve kalıcı. Bergamutlu sanırım. Far away de çok güzel bir parfüm. Biri odunsu biri daha meyveli gibi...

ben pearl gold kullanıyodum bi aara çok hoşuma gidiyo kokusu hemde kalıcı syılır bide crystal bilmemne adını unuttum o çok hafif ve güzel bi parfüm tomorrow da bi harika ama ne yazıkki hiçbiri istediğim kalıcılıkta değil :(

Avon un güzel parfümleri var ama henüz kalıcı olana rastlamadım :) ya paraya kıyıp daha iyi birşey alacaksınız, ya iyi bir parfümün çakmasını kullanacaksınız, ya da beğendiğiniz avon parfümünü yanınızdan ayırmayıp sık sık tazeleyeceksiniz.Avon un Soft Musk ını beğeniyorum, temiz, pudramsı, mis gibi bir koku.

Back