• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avonun kalıcı ve seksi parfümü hangisi

bende testır vardı parfumlerinin ve çoğunu denedim 1 koluna birini 1 koluma diğerini sıktım ama gün boyu hiçbiri kalmadı 3-4 saat dayanabildi malesef ohaoldumsmile Perceive - little black dress -bali bliss-far away-pur blanca-amondisyak ve daha hatırlayamadıklarım var. Acaba testır olduğu için mi dayanmadı anlayamadım.nasıl bir ten varmış bende CADIARZU

bende dün akşam avondan 2 vücud spreyi siparişi verdim biri perceive diğeri de little black dress sonuncusundan kararsızdım kokusu ağır mıdır diye ama bi arkadaşımda vardı baya hoştu burda okuduğum yorumlara da bakarak iyiki vermişim diyorum üstelik 2si 9lira..:D

çok merak ettim little black ile perceıve indirime girince hemen alıcam.ama testerınde kalıcı olmadı bende hemen uçtu inşallah parfumu alınca uçmaz.alacak olduğum parfumler little black-perceıve-far away bunları alıp denedikce mutlaka yazıcam sizlere .

biraz geç olmuştur belki ama,ben avon temsilcilik yaptım zamanında hemen her parfümünü biliyorum. kalıcı,çiçeksi eşim dahil bir çok erkeğin çok beğendiği bir koku rare gold kesinlikle..3 yıldır yazın perceıve,kışın rare gold kullanıyorum çok memnunum. bilginize umarım işe yarar..

biraz geç olmuştur belki ama,ben avon temsilcilik yaptım zamanında hemen her parfümünü biliyorum. kalıcı,çiçeksi eşim dahil bir çok erkeğin çok beğendiği bir koku rare gold kesinlikle..3 yıldır yazın perceıve,kışın rare gold kullanıyorum çok memnunum. bilginize umarım işe yarar..

cevabin icin tesekkeur ederim canim bende yeni basladim temsilcilige ve suan ilk pur balnca yi aldim fakat kalici olmadi tenimde 2-3 saat sinra hemen uctu cok begenildigini duymustum fakat bende uymadi.indirme girdikce almaya calisicam hangisi yucaka bakalim tenime.

rica ederim.*****e gold u şiddetle tavsiye ediyoum..ama sıcak havada beni rahatsız ediyor buram buram parfüm kokmak..havalar soğuduktan sonra kullanmaya başlayacağım yine.kalıcılık ve çekicilik için...

Back