• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avonun kalıcı ve seksi parfümü hangisi

asigimkralime

anlam veremiyorum ......
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2010
1.986
1
66
Diğer
selam kızlar kandiliniz mubarel olsunalkisalkisalkis avonun hangi parfümü hem kalıcı hem de seksi , çekici . kullanlar hangi parmünü beğendiniz. Şöyle geçtiğim yerde iz bırakacak parmüm istiyorum. kaydirigubbakcemile4 yada avon dışında hangi parmüm bu özellikte

Son düzenleme:
bana göre avonun kokuları hiç kalıcıdeğil güzelde değil, ama bana göre tabi.. bildiklerimin içindende en hoş olanı for away bence zaten en çok tercih edilenlerden sanırım oda..onun dışında memnun değilim avondan..

bana göre avonun kokuları hiç kalıcıdeğil güzelde değil, ama bana göre tabi.. bildiklerimin içindende en hoş olanı for away bence zaten en çok tercih edilenlerden sanırım oda..onun dışında memnun değilim avondan..

for away parfüm değil ama rol on ve dorantını kullanmıştım . kokusunuda gayet beğenmiştim. peki hangi parpüm kalıcı kullandıklarından

for away parfüm değil ama rol on ve dorantını kullanmıştım . kokusunuda gayet beğenmiştim. peki hangi parpüm kalıcı kullandıklarından

benim kullandıklarımdan for away kalıcıydı ama bi arkadaşımda bond diye bikokusunu kullanıyodu oda kalıcıydı geliyodu kokusu ve fena diil güzeldi bide treselle diye var oda çiçekli oda kalıcı onuda önerebilirim..benim önerilerim bunlar bildiklerimden bunlar kalıcı ama ben devamlı kullanamadım

evet ungaro güzel gerçekten avonun parfümleri pek kalıcı değil daha doğrusu markaya has birşey değil ben dökme parfümlerin daha kalıcı olduğunu duymuştum. pur blanca blossomu deneyeyim dedim ben beğendim ama kalıcı ve seksi diyorsun o yüzden tavsiye etmeyeyim canım çünkü hafif bir kokusu var ve malesef çok da kalıcı değilbenneyaptımki

cevaplarınız için teşekkürler kızlar hepsini not aldım en kısa zamanda deniyeceğim deneme sonuçlarını paylaşırım. ayrıca dediğiniz gibi dolu parpümler daha kalıcı.Bende doldurmuştum meyve aromalı çok hoş kokusu vardı.üzerimden de nerdeyse 2 gün çıkmadı diyebilirim.Bazen kıyafetlerime de sıkıyorum o kıyafeti tekrar giyinceye kadar kalıyor.:teytey:

Kesinlikle Bond 007!
O kadar güzel ki herkes hayran kalıyor kokusuna. Biraz pahalı, uzun zamandır indirime girmiyor ama eğer istanbuldaysan ben sana sipariş verebilirim geliş fiyatından. O kadar güzel ki erkek arkadaşım aldı bi şişe geceleri yastığına sıkıyormuş, ben koksun diyeboshayallersmile

far awav ve little black dress gerçekten güzel kokular ama artık herkeste var

onların dışında benim hoşuma in bloom ve little white dress gitmişti bi bak derim

rare pearl
far away dreams
aromadisiac
60s mood
50s glam

bunlar cidden kalıcı..ama çekicisi 60s mood diyorlar..hafif çiçek kokulu

Kesinlikle Bond 007!
O kadar güzel ki herkes hayran kalıyor kokusuna. Biraz pahalı, uzun zamandır indirime girmiyor ama eğer istanbuldaysan ben sana sipariş verebilirim geliş fiyatından. O kadar güzel ki erkek arkadaşım aldı bi şişe geceleri yastığına sıkıyormuş, ben koksun diyeboshayallersmile

ince düşüncen için teşşekür ederim ama ben kktc de yaşıyorum . şuna ki katalogda indirimde değil. ama testerden kokusuna bakayım eve gidince .

rare pearl
far away dreams
aromadisiac
60s mood
50s glam

bunlar cidden kalıcı..ama çekicisi 60s mood diyorlar..hafif çiçek kokulu

cevabın için teşekkür ederim tatlım. for away ve aromadisiac kokusunu beğenlerden çok duydum. 60s mood merak ettim. çekici çekici kokmak istiyorum da :roflol:

evet beim bildiğimde edp kalıcı edt ye göre.ayrıca tene göre değişiyormuş bu kalıcılık. bunu nasıl bulacağız bilemedim doğrusu

Back