• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

avonun en güzel kokusu hangisi

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
celebre pur blanca perceive arasında kaldm:(:( 17 yaşndayım yrdm edinn yerimseniben

pur blanca daha uyar sanki yaşına.

percieve biraz gitmez gibi sana.

Birde burdaki genç kızlar benden morlu pembeli kırmızılı şişedeki parfümlerden aldı.Liseye gidiyorlar.belki sanada onlar uyar.Neydi isimleri yaaa.Yeni temsilci oldum daha hepsini bilemiyorum :) Fire me up dı kırmızılı olan.
kaydirigubbakcemile3

blue rush ta çok hoş kokuyo bide simple elements yeşil olan çok tatlı kokuyo bayılıyorum yaa ama ne yazıkki çok kalıcı değil.yaz için daha uygun ve hafif bi koku

pur blanca daha uyar sanki yaşına.

percieve biraz gitmez gibi sana.

Birde burdaki genç kızlar benden morlu pembeli kırmızılı şişedeki parfümlerden aldı.Liseye gidiyorlar.belki sanada onlar uyar.Neydi isimleri yaaa.Yeni temsilci oldum daha hepsini bilemiyorum :) Fire me up dı kırmızılı olan.
kaydirigubbakcemile3

kırmızılı olanı hiç tavsiye etmem bana hediye gelmişti.okulda sıktım bikere sınıftakiler soruyodu bu kimin parfümü aynı araba parfümü gibi kokuyo diye :roflol:

kırmızılı olanı hiç tavsiye etmem bana hediye gelmişti.okulda sıktım bikere sınıftakiler soruyodu bu kimin parfümü aynı araba parfümü gibi kokuyo diye :roflol:

ahahha ciddi mi :))9 Bilmiyorum karşıdaki genç kız aldı walla,arkadaşıda aynısını aldı.Beğennelerde baya var.

blue rush parfümünü tek geçerim.
yaz için çok ideal çok kalıcı ve dikkat çeken ferah temiz bir koku

Ungaro en sevdiğim parfümümm çok gslllllllll..

be kissable kullanmıştım. çok çok hafif (17 yaşındaydım o zaman) ve çiçeksi, güzeldi... ama malesef hiiiç kalıcı değıl..

women of earth kullandım geçen sene kışın. kazaklara sıkıldığında falan güzel oluyor. kış kokusu gibi bence. Edp olduğu için kalıcı. çiçeksi değıl aslında ne ıçerdığını anlayamadım :D

mor u çok güzel onun. ben sipariş ettim kalmamış gelmemişti :(

evet arkadaşımda var şekerli hoş bi kokusu var kırmızısı çilek gibi meyve kokuyo böyle hihoyyyt

wish of happines, treselle, celebre, little black dress bunlar çok güzel. bir de şu pahalı ve yeni serilerden olan spotlight falan var ama onlar nasıl bilmiyorum ben de onları merak ediyorum :sm_confused:

Far away ilk sırada bence sonra ıncendessence ve ungaro.....
Günlük kullanımda ise little black dress,pur blanca,wish of love,perfect cotton.

kızlar avonun fire me up parfümünü aranızda kullanan var mı sipariş etmek istiyorum ama kokusunuda merak ediyorum .. ??

avonun çoğu parfümü güzel yalnız perceive den hiç hoşlanmıyorum çok keskin bir kokusu var.
treselle ve celebre yi kullandım çok güzel gerçekten.
onun dışında wish of happines, little black dress çokk güzel, simple elements(perfect cotton) da güzel ama gündelik bir koku ferah ve sportif.

bunun dışında benimde merak ettiklerim şunlar, ben genelde meyveli ve tropikal kokuları seviyorum ama, pur blanca, trueglow, tomorrow ve soft musk ı çok merak ediyorum. numune isticem bu siparişimde ama düşünceleriniz nedir?buyrunnnnnnnnn

kızlar avonun fire me up parfümünü aranızda kullanan var mı sipariş etmek istiyorum ama kokusunuda merak ediyorum .. ??

canım açıkcası kokusunu bilmiyorum ama çok basitmiş gibi geliyor bana hep nedense. kötü değildir belki ama şu marketlerde satılan şekerli şekerli kokan deodorantlar olurya sanki öyle bi tarzı varmış gibi geliyo :D ama bu benim düşüncem tabi. onun yerine hem uygun hem çok güzel kokuları olan parfümleri var avonun a.s

Back