• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avonda kullandığınız ve beğendiğiniz parfümleri yazar mısınız?

50's Glam'ı sipariş verdim ben de yeni, çiçeksi olduğu için merak ettim... Çünkü fiyatı acayip düşmüş şuan 13 Lira...

Öte yandan geçen ay bir kaç kişinin "bu parfüm nedir? ne kadar güzel kokuyor" demesi üzerine daha önce 1 Kere aldığım parfümden 3 şişe sipariş verdim Secret Fantasy. Bende kokuyu ilk aldığımda çok şekerli bulmuştum ama o kadar çok insan iltifat etti ve sordu ki parfümü özellikle erkekler... Çok gaza geldim 3 şişe getirttim :52:

13e mi düşmüş 50s glam !ne büyük bi indirim !

valla sen secret fantasy'ye çok iltifat aldım deyince ben de gaza geldim bak :52: ahahaha ama o koku hiç benlik diil yaa :9: ben hem herkes sorsun beğensin istiyorum,ama ben de beğeneyim istiyorum,ikisini birden denk getirmek ne zor yaaa :97: :61::66:

50's Glam stokta kalmamış uffff çok merak etmiştim ya içeriğinde hanımeli olduğunu öğrenince :43:

Little Black Dress (Bu kokuya bayılıyorum ve Avon'da en beğendiğim parfüm bu)
Far Away
Perceive
Pur Blanca
Incandessence

avonun ne parfumlerını nede makyaj urunlerını bır ben begenmıyorum sanırım .ama cevremde Pur Blanca begenıp de kullanan cok

tomorrow,perceive,pur blancadiğer başlıkta da tavsiye etmiştim ek olarak kokusunu beğendiğim ama bana ağır gelen soft musk var (çok sıkmazsam güzel geliyor aslında)

hiç kimse yazmamış ama eskiden bi blue rush ı vardı sürekli onu kullanırdım çook fresh bi koku ama sonra nedendir bilinmez kaldırdılar:( aslında benim gibi çok müdavimi vardı. sinir olmuştuk. bond girl treselle de çok güzel ve fresh. ya gerçekten zevk meselesi bu kişiye göre değişir ama far away bence berbat bi koku

today ve tomoorw bu ikisini çok kullandım.iş yerinde çalışırken kimin anından geçsem parfümümü merak ederlermiş:))bazısı sorardı hemen bende alıcam derdi bi ara çalıştığım iş yeri bu parfümden çok kokmaya başladı asistanımız erkekti ya bu bayan kokusu bu ara herkesten geliyo çok hoş bir koku ne bu kokunun adı bende eşime alayım demişti:90:

bende avonun hemen hemen bütün kokularını kullandım
little black dress= bende yeri farklıdır cok severim ne ağır ne hafif bir koku
soft musk= avonun en masum kkularından birisi, kremsi pudramsı koku bebek gibi
celebre= bana hiç gitmedi sıktıktan sonra sanki koku midemi bulandırıo. ama kulllananan ve çok seven arkadaşlarım var.
outspoken by fergie= cok cok güzel değişik bi koku sümbül gibi kokuyor.
jet femme=tam olgun bayan kokusu ne agır ne hafif çiçeksi ama sanki içinde baharat varmış gibi.
wich of love= genç kız kokusu. çiçeksi meyvemsi ama herkeste var ya :)
wich of happines= bence love serisinde daha bi güzel tam yaz kokusu insanın iştahı açılıo :)
for away = çooook ağır bi koku yazın asla kullanılmaz.
eternal magic= lancome hypnose un aynısı resmen. taklit etmişler. ama gerçekten çok çekici bi koku.
bond girl= bana hiç çekici gelmedi hiç beğenmedim desem yeridir.
perceive= hediye gelmişti bana hayatta kullanmayacağım kokulardan bi tanesi. ben hiç beğnmedim.
incadessence = hoş ama bence basit bir koku çiçeksi ama şekerli gibi.
50' glam= hanımeli kokusu bayada kalıcı. ilk sıktığınızda kokusu hoş olmuo ama notalar yerine oturunca çook asil bir koku.
pur blanca= yazın müthiş gidiyor. ferah ama sexi
romantic voyage= bence avonun en güzel kokusu bu. ilk kokladığım andan itibaren hastası oldum. çok çekici çoook güzel. sipariş verdim hemen gelsede sürsem ya =):69:

bu arada avonun menekşe ve liçi özlü vucut spreyinden sipariş verdim umarım güzeldir. kullanananız varmı?
:85:

Back