• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avonda kullandığınız ve beğendiğiniz parfümleri yazar mısınız?

Kesinlikle slip into diyorum.
Aslnda pek niyetli değildim almaya ilk çıktığı zaman.Panoromadan sadece numunesini almştım bileğime bi sürdüm o kadar gzl geldi ki hemen aldım 33 ltye deodorant roll-on hediyeydi.

Ve okula giderken sıktım parfümü rüzgar da vardı biraz.Yan tarafta sıra olan bütn kızlar kmn parfmü die koklayıp duruyodular.
Beni buldular sonunda ama söylemedm :52:

avon parfümlerinden kışın ıncandessence,rare pearls yazın ise perceive ve rare gold olmazsa olmazım:34:

serin havalarda far away, secret fantasy,yeni çıkan vanilya parfümlerini kullanmayı seviyorumm :69:

Pek kokularını bilmiyorum avonun genelde kullanmıyorum ama bende celebre, wish of love, perceive, pur blanca var. İçlerinden en çok pur blanca hoşuma gidiyo :)

kızlar 2 gün önce far away parfümüm geldi henüz kullanmadım little black dress in 30 ml war yarıda şuan.o bitsin de başlıcam kullanmaya inş. kalıcıdır ya :69:

bende avonun outspoken prfümünü kullanıyorum gerçekten çok hoş kokusu hemde kalıcı rare gold cok kalıcı bide pur blanca nın pembe olanı var kaldırıldı ama :/ bnde az kaldı hafif ama gzel bi koku

Son düzenleme:
kızlar 2 gün önce far away parfümüm geldi henüz kullanmadım little black dress in 30 ml war yarıda şuan.o bitsin de başlıcam kullanmaya inş. kalıcıdır ya :69:
far away en sevdigim kokulardan birisi. deodorantıyla birlikte kullanırsan daha kalıcı oluyor tabi ben aldım 75ml bişey ama biticek gibi görünmüyor.

far away en sevdigim kokulardan birisi. deodorantıyla birlikte kullanırsan daha kalıcı oluyor tabi ben aldım 75ml bişey ama biticek gibi görünmüyor.

rare gold denicem bide.perceive annem kullanıyor çok hoş gerçekten rare gold kokusuna bayıldım bence far away dn daha güsel kokuyor ama kalıcılıklarını bilmiyorum.far away ilk kez kullanıcam ne zamandır denemek istiyordum zaten kampanyası da wardı çok iyi bi fiyata aldım :69:

Son düzenleme:
rare gold denicem bide.perceive annem kullanıyor çok hoş gerçekten rare gold kokusuna bayıldım bence far away dn daha güsel kokuyor ama kalıcılıklarını bilmiyorum.far away ilk kez kullanıcam ne zamandır denemek istiyordum zaten kampanyası da wardı çok iyi bi fiyata aldım :69:

avonda far awayın üstüne tanımam.buram buram vanilya kokusunu içine çekmek gibisi yok...
birde hediye gelince daha bi güzel kokuyor sanki..:12:burdan hediyenin sahibi çağlara teşekkürlerimi sunuyorum :71: kendimi sahnede gibi hissettim, mikrofon bende:9:

kızlar rare pear naıl bir koku?birde christian laxoris mi ne buna benzer bi adı var pembe

kızlar rare pear naıl bir koku?birde christian laxoris mi ne buna benzer bi adı var pembe

Back