• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

7 yaşında oğlum bademcik geniz eti ameliyatı yaptırmalı mıyım?

erva22eymen

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2025
1
0
1
25
7 yaşında alerjik astım olan oğlum var bazı doktorlar bademcik normalden büyük olduğunu aldırılması gerektigini geniz etiyle beraber alınsın diyorlar. Bazıları da alerji geçerse biraz ameliyata gerek kalmaz diyor alerji ilaçlarını kullandığımız dan beri de oğlumda horlama azaldı tıkanma ama gene de yaptırmalı mıyım?

7 yaşında alerjik astım olan oğlum var bazı doktorlar bademcik normalden büyük olduğunu aldırılması gerektigini geniz etiyle beraber alınsın diyorlar. Bazıları da alerji geçerse biraz ameliyata gerek kalmaz diyor alerji ilaçlarını kullandığımız dan beri de oğlumda horlama azaldı tıkanma ama gene de yaptırmalı mıyım?
Canım o ilaçları her alerji tetiklendiğinde sürekli kullanacaksan yaptırma ameliyat. Kızım da oğlumda geniz eti ameliyatı oldu oglum 1 buçuk kızım 7 yaşında ama ikiside arada bir horlar 🤷‍♀️ İkiside alerjik daha doğrusu bronşit sorun var onunla mı alakalı bilmiyorum. Kendim ise bademciklerim olduğundan büyük olduğu için 15 yaşında falan alınmıştı şuan rahatım vallahi ne yalan diyim.

Görümcemin kızı da geniz eti ameliyatı oldu bademcikleri ise törpülenecekmiş. Bu da bir seçenek

Back