Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kullanmaktan hiç bir zaman bıkmayacağım bir parfum:: Jet Femme ! Dünde kullandım,bugünde kullandım,yarında kullanıcam.Stok falan yapmak lazım eve sonra bulamayız falan.Herkese kullanmasını tavsiye ediyorum çok güzel bir kokusu var.Kızlar şimdi 50's Glam(çiçeksi-meyve kokusu) parfumunu aldım kokusu güzel gibi aranızda kullanan memnun kalan var mı?
canım merhaba ,
bende 50's glam ı merak ediyorum.bi yandan da almaya çekiniyorum.benim temsilcim parfümlerde iade olmuyor demişti çünkü.bunun aslı var mı?
parfüm ü alınca beğenmezsek iade edemiyoruz diye cesaret edemiyorum almaya. (
Merhaba, ben bu parfumu indirim broşurunde görüp almıştım fiyatıda çok uygundu (13 tl) kokusununda güzel çıkacağını umup aldım.Normal fiyatı ne kadar bilmiyorum yine 25-30 arası bir şeydir sanırım.Kalıcı bir parfum hemen uçup gitmiyor alabilirsin yani canım.
cevabın için çok teşekkür ederim canım.peki diğer konunun aslı var mı biliyor musun? şimdiye dek böyle bişey yapmadım ama oldu ki başıma gelse alanlardan biri beğenmese o zaman iade etme şansımız var mı ?
Rica ederim.Benim bildiğim iade etmek yoktu.Mesela sipariş verirlerdi ama almazlardı arkadaş kendi cebinden öderdi ve onda kalırdı alınan şey.O yuzden bir güzel karar ver sen alıp almayacağına ona göre siparişini ver canım.
ok canım çok teşekkür ederim.aslında bende o yüzden sordum.arkadaşlarımdan acaba nasıl alsak mı diyen oldu ama beğenmezlerse elimde kalır diye korktum.kendime alınca sorun yokta:))
Ne demek canım.Sen arkadaşlarına söyle bir güzel karar verip öyle alsınlar.Sonra vazgeçerlerse mazallah elinde kalır.
50s glam almıştım bir kez.ama bir daha almam ,fazla çiçeğimsi geldi bana .herve ledger da harika bir koku gerçekten,ama kolay kolay indirime girmeyenlerden yani benim top listim şöyle:
romantic voyage
herve ledger
slip into