- 11 Aralık 2009
- 2.528
- 652
-
- Konu Sahibi xsxanslxixkxixz
oriflamwenin sabun ları bi işe yarıyomuuu :
Canlandırı sabun almıştım da işe yarayıp yaramadığı hakkında bir bilginiz varmı ?ne gibi bir sonuç bekliyorsun? cildi kurutmadan arındırması ve ferahlatması gibi bir beklenti için fairness sabun işini görür canım güzel bir ürün.
oriflame güneş kremleri , güneşsiz bronzlaştırıcı ve vücut pudraları nasıl?
vücut pudrası güzel benim volare hoşuma gidiyor güneş kremleride harika yazın bile 25 faktörlük bile yetiyor güneşe çıkmadan yarım saat önce temiz cilde sürüp çık acaip nemlendiriyor cildim sanki nefes alıp veriyor 25 ile 50 faktörlük arasındaki fark 50 faktörlük güneş altında 6 saat kalanlar için ama kimseler o kadar kalmıyor yani sabah denize gidip akşama kadar kalmıyor kalamıyor onun için 50 faktrlük stokta bitince 25 inde yeteceğini söyleyip veriyorum
Merhabalar ben avonda oriflamede kullanıorm tabi her ikisininde memnun olup olmadığım bi çok yanı var :) oriflamedan bi fondoten aldım ve gerçekten harika çok memnumum .. avonun sıkışlatırıcı kremini kullanıorm ve gerçekten çok faydasını gördüm :) ama avonun cilde kullanılan ürünlerini çok önermem cilltte bazı sorunlar oluşturuo :)
oriflame güneş kremleri , güneşsiz bronzlaştırıcı ve vücut pudraları nasıl?
eşime north for men serisini aldım. bronzluk verici kremi o kadar tatlı bir renk verdi ki, çok doğal ve hoş canlı bir cilt rengi oldu. haftada iki kere traştan sonra sürüyor, bronzlaştırıcı sürmüş gibi durmuyor. adamı da metroseksüel yaptım ya helal olsun bana yani boshayallersmile
oriflame iyidir, visions ürünlerinden şikyet olabilir ama oriflame beauty ve gg süper.