- 14 Nisan 2010
- 666
- 409
-
- Konu Sahibi xsxanslxixkxixz
ben 15-16 yaşımdan beri avon kullaıom şuan 30 lu yaşlardayım gayet ii sonuç yane. oriflame tam manasıyla iğrenç yaa bi halta yaramıo kremleri kapatıcı almıştım o neydi ya su gibi transparan olmayan kapatıcı heralde. iadesi de illet bi iş elinde kalıo kötükedihüso
kiras_06 çok güzel anlatmışın çok teşekkürler bende oriflame danışmanı oldum daha yenii öncede avon temsilcisiydim kazanamıyordum oriflame geçtim bide bunu denicem,sorularımı sorayım ben sana eşimi de kayıt yapsam ne kadar kazamnırım onundamı sipariş girmesi gerekiyor benim kazanmam için yani başka üyeler de bulabilirim eğer biraz kazanacaksam ama onların sipariş girmeleri şart mı?yeni başladım ya ben bu işe biraz kazanmak istiyorum ki eşim neden girdin ki bu işe demesin kazandığımı görsün istiyorum yardımcı olursan sevinirim teşekkürler
kiras_06 çok güzel anlatmışın çok teşekkürler bende oriflame danışmanı oldum daha yenii öncede avon temsilcisiydim kazanamıyordum oriflame geçtim bide bunu denicem,sorularımı sorayım ben sana eşimi de kayıt yapsam ne kadar kazamnırım onundamı sipariş girmesi gerekiyor benim kazanmam için yani başka üyeler de bulabilirim eğer biraz kazanacaksam ama onların sipariş girmeleri şart mı?yeni başladım ya ben bu işe biraz kazanmak istiyorum ki eşim neden girdin ki bu işe demesin kazandığımı görsün istiyorum yardımcı olursan sevinirim teşekkürler
lmaz:bnde avondan bi çok ürün denedim ama oriflame kadar memnun kalmadım.mesela avonun farları göz kalemleri ve parfümleri hiç kalıcı deil çok kez pişman oldum bi çok arkadaşımda bnmle aynı kanıda
canım gel seni üye yapalım hemen a.s.