- Konu Sahibi xsxanslxixkxixz
ah cnm bnm aynen ama memnunum
artık sizinle daha fazla bu konuyu tartışmak istemiyorum, zaten tartışmak istememiştim de, benimkisi tavsiyeydi. alaycı konuşmaları hiç tasvip etmem, bu tür insanları da...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ah cnm bnm aynen ama memnunum
aydencim ben cidden sordum yani neye dayanarak kötü olduğunu söylüyorsun bir kanıt elle tutulur bişwy göster.. ben denetlenmiş ve ünlü hollywood aktörlerinin sponsorluğunu elçiliğini yaptığı için güvenilir buluyorum sen neye dayanarak söylüyorsun kötü olduğunu onu soruyorum?????
Ben de Oriflame kullanmıştım canım ve hemen mantar baş gösterdi:sinifsinif: Attım ve doktorumun tavsiye ettiği bir ürünü kullandım.Oriflame'in diğer ürünlerini kullanıyorum.Memnunum;ama asla genital bölge için olan temizlik ürünlerini kullanmayacağım.
avonun ürününü kullandım asla birdaha kullanmam yüzümde beyaz yağ bezeleri oluşturdu bi arkadaşımında göz çevresinde yanık derecesinde lekeler oluştu şuanda cilt tedavisi görüyor.bi tavsiyede bulunayım bu ürünleri satan kişiler bunun eğitimini almalıdırlar.
avonun ürününü kullandım asla birdaha kullanmam yüzümde beyaz yağ bezeleri oluşturdu bi arkadaşımında göz çevresinde yanık derecesinde lekeler oluştu şuanda cilt tedavisi görüyor.bi tavsiyede bulunayım bu ürünleri satan kişiler bunun eğitimini almalıdırlar.