avonun lipozomlu gündüz kremi harika cildimi çok yumaşak yapıyor. Ayrıca herkese tavsiye edebileceğim kesinlikle " Bur Planca" parfüm. Herkes çok güzel koktuğumu söylüyor artık. Kokusunun güzelliği dışında çok da kalıcı.
Ama yine avondan aldığım ruj ,ten rengiydi,ne yazık ki dudaklarımı acaip kurutuyor onu artık kullanamıyorum.
ben bı ck urununu kullanıyorum memnunum ama tuy azaltıcısı bı ıse yaramıyo:)
bende aldım glyserine el kremi ,sıkılaştıcı tonik bakalım faydası olacakmı ama etrafımda çok kullanan var
hassas ciltler için olan kremi güzel diğil sivilce yapıyor diğer bi kaç kremi güzel. parfümleride kalıcı değil.Göz kalemleri falan güzel.Rujlardan bazıları güzel diğerleri güzel diğil.
arkadaslar bastan sona yorumları okudum dıyosunuz kı cıldınızegore urun alın kı arkadasların sıkayetlerı sadece kremlerden deıl rımellerden ojelerden sampuanlardan ojelerıde cıldımıze goremı alalım yanı burda bı konu acılmıs yorum ıstenmış herkeste yorumunu yapıyor yanı sıkayetlerını dıle getırıyor ve kımse kımseyede camur atmıyor sıkayetlerı dıle getırmek suc mu
ama şöyle bi durum var eğer cildin fazlasıyla problemliyse zaten doktora gitmen gerekir.çünkü birinde faydalı olan diğerinde olmayabilir.eğer küçük yüzeysel problemler varsa bu ürünler ancak bunu halleder.sağlıkla ilgili etkiye çok fazla gerek yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?