Avon ürünlerinden şikayeti olan var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi _nur_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
size başarılar ozaman
benim işim olmaz öyle ürünlerle
yurtdışında insanlar dönüp bakmıyolar bile.

kendi fikrimdir sevgilerle

evet ''pur blanca'' bende kullandım harika bi parfüm

ben bı ck urununu kullanıyorum memnunum ama tuy azaltıcısı bı ıse yaramıyo:)

bende genellike avon kullanıyorum memnunum hele Surrender parfümüne bayılıyorum çok kalıcı

kızlar yapmayın allah aşkına. özel bölgelere sakın temizleyici kullanmayın. vücudumuzun zaten bir işleyiş mekanizması var. özel bölgelere kullandığımız herşey zararlı. orası zaten kendi kendini temizleyebilen bir özellikteymiş. parfümlü olsun olmasın hepsi zararlıymış. ben bunu bir jinekologtan duymıştum tvde. avon a gelince. arkadaşım avon temsilcisiydi ve ondan baya bir ürün almıştım. ve hiçbirinden memnun kalmadım. başka bir firmanın temsilciliğini aldım. ürünler kalite, elime para geçiyor ve bir işe yarıyorum...bence avon a hayır! :)

bir de bir arkadaşımız cansu dere' nin katalogta olduğunu söylemiş ve avon kaliyeli olmasa onlar kullanır mı diyor. ah be arkadaşım onlar avon kullanır mı hiç. boşversene...kimbilir ne kadar para döküyorlar kozmetiğe...reklamda kendini gösterip parasını alıyor sadece..

Merhabalar, bende eski bir Avon temsilcisi olarak bazı tecrübelerimi sizinle paylaşıyım dedim, ilk sayfalarda yazılan çok olumsuz yorumları okuyunca aslında şaşırdım özelliklede kremleri için yazılanlar, yaklaşık 7 yıldır Kuru ciltler için olan Hydrafirming Bio mavi seri kremini kullanıyorum, cildimin bütün nem ihtiyacını fazlasıyla karşılıyor, özellikle benim gibi karma, hassas vede kuru ciltli bayanlar için birebir tavsiyemdir. Başka bir markayada ihtiyaç duymadım. (Küçük bir tüyo, fondöteninizi az miktarda nemlendiriciyle birlikte sürün ciltteki dağılımı daha doğal olacaktır) Lipozomlu kremi bende pek işe yaramadı, ama başka bir arkadaşım doğaüstü bir mucizeymiş gibi bayılarak kullanıyor, buda gösteriyorki kremler cilt yapılarına göre seçilmeli, beğenmediyseniz derhal iade edebilirsiniz, cildime iyi gelmedi demeniz yeterlidir gerisini satış temsilcisi düşünsün, ANEW serisi zor memnun olan müşteriler için idealdir, Avonun en pahalı serisi budur. çeşitli serumları, gece gündüz kremleri, onarıcıları aklınıza gelebilecek her türlü seçenek bu seride mevcuttur. ben Ultimade day gündüz kremini almıştım ama diğer kremimin yanında etkisi bile olmadı, belkide alıştığım içindir. Bir arkadaş Kremin su gibi olduğunu yazmış kısmen doğrudur, her krem aynı kıvamda olmuyor bazıları losyon kıvamında olabiliyor, mesela 24 saat nemlendiren kremi diğerlerinden farklı bir kimyasala sahip bu kremin bozuk olduğu anlamına gelmez, sadece yapısı daha likit...

Avona üye olmama ilk sebep İncredible Lengths rimelidir, arkadaşımdan alıp kullanmıştım uzun gösteren ve tek tek ayıran bir rimel, daha sonra diğer başka rimmellerinide kullandım ama bu rimelin yerini hiçbiri tutmadı, size özellikle tavsiyemdir, indirim zamanını bekleyin ve tereddütsüz alın üstelik hediyesi ile birlikte. Rimmellerinde özellikle Eczacıbaşından ayrıldıktan sonra bir bozulma oldu, aldıklarım çoğunlukla kuru çıktı aynı şey başınıza gelirse düşünmeden iade edin. Birde resimlerdeki görüntü sizi kesinlikle aldatmasın, bütün rimel resimlerinde takma kirpik kullandıklarına eminim hatta dikkatli bakarsanız sizde bunu farkedebilirsiniz, aldınız beğenmediniz mi? Geri verin, Acımasız Amerikan sistemi buysa sizde çekinmeden uygulayın.

Kokularından özellikle Celebreyi tavsiye ederim, kalıcı ve zarif bir kokudur, beğenmeyecek insan yok denecek kadar azdır, İlk çıktığında Seren Serengilin bu parfümden 30 şişe sipariş verdiği söylenmişti, ben söyleyenlerin yalancısıyım :)

Rujlarından pek memnun kaldığımı söyleyemem, en iyisi pahalı seriden yani ANEW serisinden bir ruj almanızdır... katalogdan ruj ve benzeri ürün spiriş ediyorsanız renginin farklı gelme ihtamalinide göz önünde mutlaka bulundurmalısınız. Numune üzerinden sipariş vermeniz daha iyidir, Color Trend serisi Lise ve Üniversite çağındaki öğrenci kızlara hitab eder, ucuz ve cıvıl cıvıl renkler ama kalite aramamalısınız. bu seride Sequin denen ruj benim favorimdir. yazın özelliklede bronzlaştıktan sonra dudakta mükemmel durur. Color trend kapatıcı Midiumda tavsiyemdir, ucuz ve güvenli bir kapatıcı. e daha ne olsun.

şimdilik bu kadar... bye

Son düzenleme:
valla ben hıc sonuç alamadım o yuzden devam etmıyorum. ya ben baska bısey daha sormak ıstıyorum. avonun urunlerınde son kullanım tarıhı yazmıyo. ne kadar suresı var bunların. ben erkek arkadasm ıcın bıseyler almıstım nısan bohcası ıcın de nısana daha cok var. alalı da 1 sene oldu bozulur mu acaba?

ben cılt temızleyıcısı aldım yuzum sıvılceyle doldu avondan ne aldıysam memnun kalmadım ama orıflame çok güzel

valla ben sadece rujunu aldım ve çok memnunum şimdilerde göz kalemi siparişi verdim bakalım nasıl çıkacak bu arada birşey sorucam acaba avonmu iyi oriflame mi?.. diğeri daha iyise onu kullanalım diyecektim fikri olan varmı?...

ben orıflame kullanıyorum cok ta memnunum sadece ben deıl kıme tavsıye ettıysem onlarda memnun

bende aldım glyserine el kremi ,sıkılaştıcı tonik bakalım faydası olacakmı ama etrafımda çok kullanan var

arkadaslar bastan sona yorumları okudum dıyosunuz kı cıldınızegore urun alın kı arkadasların sıkayetlerı sadece kremlerden deıl rımellerden ojelerden sampuanlardan ojelerıde cıldımıze goremı alalım yanı burda bı konu acılmıs yorum ıstenmış herkeste yorumunu yapıyor yanı sıkayetlerını dıle getırıyor ve kımse kımseyede camur atmıyor sıkayetlerı dıle getırmek suc mu

bende aldım glyserine el kremi ,sıkılaştıcı tonik bakalım faydası olacakmı ama etrafımda çok kullanan var

2 yıldır avonda calışıyorum cildimize dogru ürünü bulursak muhteşem sonuclar alırız.el kremlerinden cook memnunuz hele gliserinli silikonlu el kremi,besleyici elkremi kurumuş eller için güzel bilinçli tüketici olalım avon ürünü cildinize yaramadıysa allerjik reaksiyon gösterdiyse geri iade edebilirsiniz keyfi iadeler kabul degil:a.s.

hassas ciltler için olan kremi güzel diğil sivilce yapıyor diğer bi kaç kremi güzel. parfümleride kalıcı değil.Göz kalemleri falan güzel.Rujlardan bazıları güzel diğerleri güzel diğil.
kremleri almadan önce testırlarını kullanabilirsin neden geri iade hakkını kullanmadın avondan ürün alırken ürün egitimine giden temsilcileri tercih edin lütfen cildine sivilce yaptıysa sana uygun degil demekki avon temsilcilerine ürün egitimini şart koşuyor ama bazı temsilciler vakit ayıramıyorlar 3kampanya icinde iade hakkın var artık biz türk kadınlarıda bilinçlenmeliyiza.s.

herkesin şikayetleri farklı olduguna göre vücut derilerimiz farklı ürünlerde de farklılık gercekleşir bu bütün ürünler kötü demek degildir.yorumlara kızan yok ürün egitimine giden bilincli satış temsilcilerinden alış veriş yapmalıyız.a.s.

a.s.a.s. bende avonda t.ö yapıyorum şimdiye kadar müşterilerimden cilt problemi olanı doktora gönderdim daha sonra bana geldiklerinde onlara ürünlerimizden verdim sana bu konuda katılıyorum cilt uzmanlarımızda senin görüşünü bize aktarıyorlar ama her insan aynı olmadıgı gibi temsilcilerimizdede bunu yaşıyoruz. sonra avonu kestirmeden kötülemek kolayımıza geliyor saçlarımız bile farklı arkadaşımla saç cinsimiz aynı ama o naturals şampuan kullanıyor ben advance technıques kullanıyorum kendimize uygun olanı bulmak güzel ürünleri kötülemek kolaya kaçmaktır en güzel günler seninle olsun:hooray:

bilinçli tüketici oldugunuz icin teşekkürler.sevgili valera bende senin gibi araştırmacı ruha sahibim,clearskin serisi ergenlik dönemine sattıgımız ürünler parfümlerdede edp ve edt ürünlerimiz var foravay edp agır parfüm 8saat kalıcı purblanka edt oldugundan hafif bir parfüm 4saat kalıcı bir parfüm vücut terlememize göre degişkenlik yaşayabiliriz.naturels aloe avokadolu ürünlerimiz kuru ciltler icin avokado yaglı bir meyve oldugu icin sevgilerimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…